Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SmartBot v1.0

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ... Nie moge w ogole do alfy wleciec... Nie mam pojecia dlaczego... Wie ktos co zrobic?... I jak i gdzie ustawia sie autonaprawe po zestrzeleniu... Mam wersje 1.2

Opublikowano

Kupowal ktos od nich kod? Nie wiem czy dziala GG jak sie kupi bo mi nie dziala w whekend... Albo jakis blad albo juz przestali dawac darmowe GG ... Ale ogolnie moze byc :D boxy zbiera....

Opublikowano

też bym prosił o odpowiedź czy działa. a i czy jest już wykrywalny bo nie chcę ryzykować

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja na nim jade i robie wrota i 0 warna

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jakby ktoś był taki miły i zuploadował by tego bota, ponieważ mają błąd archiwum.

Nie byłoby tyle spamu.

P.S. Poprawiłem link bo prowadził do pustej strony.

Opublikowano

Mi działa w 100% ;) puściłem na 2 konta i spokojnie sobie lata. Jedyny minus moim zdaniem to to że trzeba wpisywać kody od czasu do czasu ale da sie ogarnąc ;)

Opublikowano

Linki padły :(

Coś takiego mi wyskakuje:

Not Found

The requested URL /wp-content/uploads/2011/12/SmartBot.zip was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.21 (Unix) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.17 Server at dark-seller.xp-host.net Port 80

Błagam o REUPLOAD!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...