Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Insperia

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie przesadzajcie z tym netem ja tez mam 1mb/s do tego neostrade i przeciętny client 700mb sciąga mi się 1 godzine 10 minut....nie histeryzujcie tylko po prostu czekajcie...ja przyjdzie odpowiednia pora to dadzą i clienta i strone...a im więcej piszecie takich bzdetów tym bardziej sami sobie opóźniacie start...oni to czytają i odpisują na wasze bezwartościowe posty a czas zamiast na server idzie właśnie na odpisywanie...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
  • Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

94.23.239.170:9991 - IP TS3 , Narazie Kanał 12 BadHouse, Rekrutacja.. Czekamy na graczy INSPERIA !

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Ale wejdź na tego co podałem :

94.23.239.170:9991

Pokój [12]

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Chyba pypcia nie dostaniesz 1 z 2 jak zagracie 2 godz po starcie , wiem zaraz bedzie lament bo w topce nie bede masakra z wami.

Opublikowano

Client:

www.insperia.pl/Insperia.rar

Launcher

www.insperia.pl/Launcher%20Insperia.rar

No i to się rozumie, a można wiedzieć kiedy będzie stronka?

Opublikowano

Uwaga info Dla Naszych Reżyserów ! Będziecie mięli szanse pokazać nam swój talent w robieniu filmików gdyż na serwerze Insperia zostanie ogłoszony konkurs GP ! Więcej info na forum już wkrótce Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

@mitsui :

Nie będzie dostępny jbc. tylko w IS

@Topic:No czekamy na serwa ;D

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Byłem fanem DiamondMT2 i grałem na nim jak zapalony, a ten serwer jest do niego o niebo bardzo podobny!

Zagram, już client się zassysa ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Byłem fanem DiamondMT2 i grałem na nim jak zapalony, a ten serwer jest do niego o niebo bardzo podobny!

Zagram, już client się zassysa ;]

nom ;] tylko lepszy

[url=sygnaturaplayer.png

Insperia.pl

Nick- Narazie nie podam

lv- 1+

Królestwo jinno

Opublikowano

O to zarabiscie ze nie bedzie zmiany profki tylko go nie wprowadzajcie pozniej jak na diamondzie to zrobili po 2 tygodniach bodajze

Opublikowano

DiamondMt2 był bardzo dobrym serwerem nie wiem czy jeszcze istnieje ;d co do tego zapowiada się znakomicie tylko czekać ze spokojem na start. Co do klienta już prawie zassany. Pozdrawiam ;D

zmija.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...