Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Insperia

ExPuma12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Lether:P

jak widzisz nie tylko ja jedyny mam problem nawet po plikach root więc to nie realne żeby tyle osob miało coś z kompem

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

co mam zrobic zeby pobrac tego clienta

bo mi pisze takie cos:

You don't have permission to access /Insperia.rar on this server.

52324509.jpg
Opublikowano

I kolejny...

to nie żaden sharam czy jak mu tam

Gdyby nie to ze to jebane gg usuwa sie profil a co za tym idzie archiwum to udowodniłbym to :>

Pozatym jak sharam wejdzie na TS'a zeby pogadac to bedzie slychac dziecko 14 letnie bez mutacji =D

Opublikowano

człowieku czy Ty rozumiesz co oznacza nei spamić bo zamkną temat? Kogo obchodzi że Ty mieszkasz 42km od Gorzowa? takie coś to na PW pisz a nie posty nabijasz byle gównem, czyli ja też mam pisać że mieszkam 50KM od Wawy?

White` Ty też nie masz o czym pisać tylko piszesz o tym ze Ci nie muli, temat został wyjaśniony z zamulaniem.

Krystian raport leci, co 2 post jest już twój bogłupie pytania masz.

ty kur za kogo ty sie uważasz tutaj mozesz mi zaraportować ale kutasa myślisz ze sie boje jakiegoś bana? takich jak ty to kur leje ile wejdzie pierd.olone kozaki z MPC raportuj ile wejdzie Prawiczku jeśli ci malo to powiedz pojade cie gorzej bay :*

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Jest już oficjalny ts3?

ps. za przeproszeniem Kurwa dzieciaki jebane nie spamujcie już bo temat tylko zamkną przez was a nawet jak bym chciał znaleźć jakieś pytanie czy było to nie znajdę bo nie mam ochoty czytać tyle stron spamu!!

2dtt01s.png
Opublikowano

ty kur za kogo ty sie uważasz tutaj mozesz mi zaraportować ale kutasa myślisz ze sie boje jakiegoś bana? takich jak ty to kur leje ile wejdzie pierd.olone kozaki z MPC raportuj ile wejdzie Prawiczku jeśli ci malo to powiedz pojade cie gorzej bay :*

kozak w necie pizda w swiecie ciekawe czy byc byl taki mądry w rl?

52324509.jpg
Opublikowano

Ty chyba jeszcze zemną na TS nie siedziałeś ... Zapraszam, Zapraszam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

kozak w necie pizda w swiecie ciekawe czy byc byl taki mądry w rl?

czy ja mu coś napisałem o rl? odpisałem mu na posta i po 1 co w necie to w necie co w rl to w rl ja spraw z neta nie załatwiam w rl i sie opierdol ode mnie

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Chcę wam przypomnieć to co pisałem kilka stron wcześniej a mianowicie:

Możliwy poślizg od 5 do 15 minut!

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...