Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Tonitrum

LadyAnn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak ja napewno nie zagram ,bo nie pobiorę clienta który ma 1gb na mobilnym internecie , powinniście myśleć również o takich graczach, bo jest ich dużo Launcher umożliwia takim graczom grę , bo mało zajmuje wiadome jest że nie będę miał nowych dodatków itp... Ale clienta można pobrać zawsze u kolegi.

Więc chce do cholery jasnej zapytać i liczę na odp. bo pisze już o launchera 3 post...A nie chce spamować.

Czy tak owy launcher będzię u Was dostępny, bo zagrałbym z chęcią , ale jak ww mam mobilny internet.

Pozdrawiam i proszę o szybka odpowiedz. Za launchera dam oczywiście "I Like It" ^^

@up Mi rejestracja jak i cała strona działa bez zarzutów na "Mozilla Firefox" , także proponuje zainstalować nowe dodatki i aktualizacje ,a pózniej pisz ze strona jest nie dopracowana...

Psedudo Beta testy? A pomyślaleś o tym , że to bez znaczenia ? Exp,drop,yang takie same więc nie widzę róznicy tylko jest taka , że bedą zwracać większą uwagę na błędy gry...

@2xdown Masz rację ,ale beta testy są nastawione głównie na błędy prawda?

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Powiem tak ja napewno nie zagram ,bo nie pobiorę clienta który ma 1gb na mobilnym internecie , powinniście myśleć również o takich graczach, bo jest ich dużo Launcher umożliwia takim graczom grę , bo mało zajmuje wiadome jest że nie będę miał nowych dodatków itp... Ale clienta można pobrać zawsze u kolegi.

Więc chce do cholery jasnej zapytać i liczę na odp. bo pisze już o launchera 3 post...A nie chce spamować.

Czy tak owy launcher będzię u Was dostępny, bo zagrałbym z chęcią , ale jak ww mam mobilny internet.

Pozdrawiam i proszę o szybka odpowiedz. Za launchera dam oczywiście "I Like It" ^^

@up Mi rejestracja jak i cała strona działa bez zarzutów na "Mozilla Firefox" , także proponuje zainstalować nowe dodatki i aktualizacje ,a pózniej pisz ze strona jest nie dopracowana...

Psedudo Beta testy? A pomyślaleś o tym , że to bez znaczenia ? Exp,drop,yang takie same więc nie widzę róznicy tylko jest taka , że bedą zwracać większą uwagę na błędy gry...

bledami to sie powinni interesowac caly czas a nie przez pare dni ...

Opublikowano

Powiem co poszło nie tak

po 1 powinniście dać launcher

po 2 NIGDZIE nie pisało że to beta

po 3 na koniec bety usuwa się konta i naprawia wszystkie bugi

po 4 strona jest nieestetyczna i co 5 raz nie działa ( pozatym przed startem pisało serwer online , a online były 2osoby więc odrazu nie chce się tam grać)

po 5 w prezentacji niema istotnych informacji ( system ulepszeń czy jest 6,7 bon itp)

po 6 zmiana skili ( wp na 90 zmienia na BM) psuje serwer

Przez to teraz jest 60 osób online na starcie a za tydzień będzie 20 i wszyscy o nim zapomną. Takie jest moje zdanie miłej gry .

Opublikowano

@2x up Ta osoba ma rację w 100% oprócz strony bo pisali , że to tymczasowa strona.

@up patcher , patcherem ,ale ludzie stawiający takie serwery nie myśla o osobach o słabych łączach i osobach posiadających mobilny internet z UWAGA "limitem"

Więc nie moge sobie pozwolic na to aby pobrac tyle MB w jeden dzień bo ile pogram 3 dni i koniec pakietu? Dziekuje bardzo to wole poszukać innego serwera.

A tak ściągłem patchera niestety mi nie działa. Bo sprawdzałem tak z ciekawości.

Pozdrawiam i liczę na tego launchera tak jak wiele innych osób , bo na hardzie cięzko o ludzi więc powinniście dbać o każdego gracza.

@down Nie będę latał o 19 po kolegach żeby mi clienta ściągneli , tylko dlatego że dodanie launchera to taka wielka tragedia i trud...

Kucziczu.jpg
Opublikowano

@2x up Ta osoba ma rację w 100% oprócz strony bo pisali , że to tymczasowa strona.

@up patcher , patcherem ,ale ludzie stawiający takie serwery nie myśla o osobach o słabych łączach i osobach posiadających mobilny internet z UWAGA "limitem"

Więc nie moge sobie pozwolic na to aby pobrac tyle MB w jeden dzień bo ile pogram 3 dni i koniec pakietu? Dziekuje bardzo to wole poszukać innego serwera.

A tak ściągłem patchera niestety mi nie działa. Bo sprawdzałem tak z ciekawości.

Pozdrawiam i liczę na tego launchera tak jak wiele innych osób , bo na hardzie cięzko o ludzi więc powinniście dbać o każdego gracza.

idz do kolegi sobie sciagnij klienta

Opublikowano

Server kupa smierdzaca dali teraz bete (nigdzie o tym nie wspominali) dadza kiedys tam oficiala i jak nowi gracze zobacza rank to uciekna to logiczne.

Sami sobie kopa zasadzili + kolejne minusy to brak Pierscionka tp i butkow wiatru ;///

DNO!!

Opublikowano

powiem ak serw bardzo dopracowany nie wiem co sie czepiacie upy moze jestescie z konkurencji is zmieniony bedzie wiec na niego nie patrzcie bardzo wiele ciekawych pomyslow zotalo tu wprowadzone zapraszam do gry bo serw bedzie naprawde prooo

Opublikowano

nupku kazdy sedrw oceniasz negatywnie!!!!!!!!!!!

Server kupa smierdzaca dali teraz bete (nigdzie o tym nie wspominali) dadza kiedys tam oficiala i jak nowi gracze zobacza rank to uciekna to logiczne.

Sami sobie kopa zasadzili + kolejne minusy to brak Pierscionka tp i butkow wiatru ;///

DNO!!

nupku kazdy sedrw oceniasz negatywnie!!!!!!!!!!!

wsrhs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...