Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Tonitrum

LadyAnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chrome bylo cos nie tak ale w IE poszlo.

podaj maila swojego jaki login chcesz miec ktos ci zalozy konto a haslo sobie zmienisz,

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ktos ma problemyh to tak reje na IE

nick: minimum 5 znakow

kod usuniecia postaci: 5 znakow rozpoczynajac na litere d czyli naprzyklad d123456

i zaznaczyc regulamin

Na mozilli nie widac wszystkiego dokladnie

jak chcecie moge komus zalozyc konto piszcie na priv

Opublikowano

Server zaraz będzie działał, bo jak wbiłam na clienta (patchera), loguję to pisze proces logowania trwa. ; )

Myślę, że będzie dobrze.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

co jest z ta rejstracja 10 razy konta nie zrobilem bo jakies glupoty wyskakuja ;P

Dostęp do tej strony został tymczasowo zablokowany. Wynika to w miejscu otrzymania wysokim poziomie jednocześnie ruchu. Po ruchu zmniejsza się poniżej ograniczyć dostęp zostanie przywrócony. Jeśli jesteś webmasterem i widzisz ten często należy rozważyć uaktualnienie na SecureSignup.net

a jednak klapnelo wystarczy odswiezyc ^^

Opublikowano

Nie możecie się pewnie zarejestrować ponieważ kod usunięcia postaci musi zaczynać się od litery d czyli przykładowo d123456

Zapraszam do shinsoo

Szamanem Smokiem

syghq.png

Opublikowano

Server działa !; D

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Beta Testy czas zacząć 18.12.2011

Dziś o godz 18 zaczynają się beta testy.

Pragniemy także poinformować Was że oficjalny start ustaliliśmy na 23.12.2011.

Po zakończeniu beta testów nie będziemy kasować kont ani postaci.

tyle w temacie - nie mój server info strona główna servera

Yashumaru -- mam nadzieje ze to było nie do mnie, a jeżeli tak to proponuje odświeżać strone główna co jakiś czas .

http://tonitrum.vooa.pl/ - wszystkie nowości

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Beta i konta zostaja ? HAhahah nieźle... Daj ktoś serwerinfo albo launchera ;/

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

sorki ale nie mój server, ale rozumie to tak ze zostają konta ,postacie --- ale lev można zlikwidować resztę też eq, kasę zostawić tylko postać bez niczego .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Witamy Pierwszą naszą akutalną wiadomością jest wspaniała wiadomość dla naszej ekipy i jak mamy nadziję dla wielu internautów. Otóż start prywatnego serwera Tonitrum na beta testy, który nastapi 19.12.2011 o godz 18.

Czeka na was wiele nowści ale o tym przekonacie się już grając na naszym serwerze.

Nasz team pomoże w każdym problemie jaki napotkacie, prosimy o ich raportowanie do członków Teamu którzy są aktualnie na serwerze jak i przez system zgłoszeń który znajdziecie w górnej cześci strony internetowej naszego serwera.

Klient do pobrania znajduje się w bardzo widocznym miejscu więc mam nadzieję że nie musze tego dokladnie opisywać. MILEJ ZABAWY.

Przeczytaj całe później coś pisz i nie pierdziel...

syghq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...