Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft-Mania! [24/7] Dedyk! [11slot] ! [premuim OFF] [pvp ON ] !

Kamifox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

All gotowe zapraszamy !!

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do bani

1294477714-U1.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
ja mam 14lat a serwer jest poto zeby se ludzie pograli !

A ja kurwa 13 lat i nie robię takich błędów jak ty. Skoro masz 14 lat to nie dorosłeś do podstawówki kolego.

Opublikowano

OMG nie róbcie nowych map co 3 dni jak bedzie to serwer do dupy

Str0ng3rPL może sie ogarniesz dzieciaku mam cie nie wychowała co??może zrozumiesz że sie chłopak stara nei tak jak ty p.s gram an serwie i nawet, nawet

Opublikowano

Serwer zaczyna się robić żałosny... Niby 24/7 a tak naprawdę jest wyłączony ciągle ... Admini nie ogarniają komend. Nie polecam.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Serwer bez komend, cuboida gracze wszystko rozwalają, zalewają lawą, ścieżki rozwalają ,okradają skrzynie serwer do bani pozdr.

Opublikowano

zapraszamy,spawn w budowie !

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

Opublikowano

Zapraszamy!!

Opublikowano

Jak wchodzę piszę mi:You are not white-listed on this server!

Co oznacza że serwer jest z Białą listą.Jak tak to jest to proszę dodać nick HYCEL.

A i ja byłem administratorem na innych serwerach (Nadal jestem ale one nie som 24/7).I w takim razie chciałbym zostać adminem na tym serwerze proszę o Szybką wypowiedź,Na forum lub na gg:22980065.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...