Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamienie Duchowe (Pomysl)

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Napisal ze 2msc.

A jakbys nie wiedzial to za 2msc nie bedzie nawet Bozego narodzenia, wigilii, wielkonocy itd.

Beda szly w gore. Czekaj spokojnie a pozniej bedziesz mial wiekszy zysk ;)

Opublikowano

@Up

Napisal ze 2msc.

A jakbys nie wiedzial to za 2msc nie bedzie nawet Bozego narodzenia, wigilii, wielkonocy itd.

Beda szly w gore. Czekaj spokojnie a pozniej bedziesz mial wiekszy zysk ;)

jak bys nie wiedzial to chodzilo mi ze z tego eventu bedzie taki nadmiar bodzi kamoli ze do wielkanocy styknie i ceny beda w dol szly wiec nie stety twa teoria obalona zostala.

Opublikowano

Juz sprzedalem wszystko i kupilem eq. Tak wgl nie chce nikt kupic Jesiona sr 40 +6 kd potwora+3 i czysty?

Wgl ile ten Jesion Warty??

Opublikowano

Teraz trzeba trzepać jak najwiecej kasy bo tanieje wszystko!

Sam gram na s25 i wiem :P

Póki co mam 670kk ;D ale po dropie szkat blasku i hexegonowych bedzie lepiej a glowniej to w czerwcu jak posprzedaje sie to wszystko ;D

Świeta to dobry sposob na zarobek wiec zbieraj :)

Opublikowano

2-4kk za ten łuk

ja wszystko z TOMBOLI

już mam w shopie i czekam aż

ceny na SOLARZE

pójdą w górę i sprzedam :D

Za jaki luk?? Ktos wogle czyta posty zanim cos napisze?

Ten jesion tu kupa bo niewiem jaki ogarniety szaman ci kupi jesiona zeby nim expic. A to ze ma sr40 to gorzej dla ciebie lepiej jak by mial um 20. Co do KD i cen na syriuszu spadaja bo jest coraz mniej graczy i niema kto kupowac za cene z kosmosu kazdy juz ma ze tak powiem wyjebane ze starych graczy wiekszosc wpada tylko oddac biologa czy dobic piaty skill na G klikajac KU. Ci co siedza albo maja all na P, albo sami dropia KD czy poprostu ich nie stac bo siedza caly dzien w m1 marnujac czas na pvp. Wydaje mi sie ze 95% dzieci allegro (bo glownie z nich skladal sie syriusz) przeszlo sie spinac na s26 dlatego tez przestaly schodzic itemy za duza cene i wydaja mi sie ze wiele ceny sie nie podniosa.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Ja na Solarze właśnie tak robię z KD :) Kupujesz kamole a z tydzień po tomboli pójdą ostro w górę. Ale to już od serwa zależy.

Opublikowano

Taki sposób jest dość dobry, ale zależy od serwa. Na Solarze jest to opłacalne - tombola niskie ceny, wyprowadzą tombole i ceny na pewno nieźle do góry pójdą.

Polecam Ci ten sposób ale powtarzam - zależy od serwa.

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanko. Co lepsze do expa rib+9 sr 17 kd +3 smierci i potwora czy igla +8 10% na mistyki kd +3 smierci i potwora i penetracji+4? I ile taka igla warta.

Opublikowano

Według mnie powinieneś trzymać te kamyki i sprzedawać kiedy trafi ci się dobra okazja, często można spotkać ludzi którzy by matkę oddali tylko po to żeby KD dostać, wiec czatuj na takich ludzi, którzy są bardzo napaleni na tego kamola i dadzą ci duzo kasy za nie.powodzenia :)- to do pierwszego pytania

a do drugiego to : nie wiem jakie ceny są u ciebie na serwie ale ja zostawił bym riba i sprzedał igłe- pamiętaj rib ma średnie, może i wolniej bije ale to już temat na innądyskusje. Sprzedaj igłę i bij ribem .

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Igła będzie o niebo lepsza. Sprzedawaj ribka i czekaj aż wprowadzą pomocnika zdarzeń. Drop bodziaki, czekaj, aż zdrożeją i sprzedawaj :) Nie od razu, bo to bezsens.

Opublikowano

Admini daja na serva pomocników zdarzeń , aby usunąc Yangi z serva , dlatego wszyatko tanie jest teraz i przy okazji przez tą tobole , mi sie to podoba :)

Opublikowano

Poczekaj do 3 miechów.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...