Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamienie Duchowe (Pomysl)

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Wpadlem na pomysl zarobienia kasy na dzien dzisiejszy. Teraz w loteri mozna wygrac KD Wiec sa one tanie. A jak by kupic i poczekac z 3 miechy i sprzedac jak myslicie?.

Opublikowano

Ja bym na jak na razie zbierał jak najwiecej kasy na pomocnika zdarzeń, bo tam można lepiej zarobić wg mnie.

Co masz na mysli?

Opublikowano

Ja bym na jak na razie zbierał jak najwiecej kasy na pomocnika zdarzeń, bo tam można lepiej zarobić wg mnie.

no nie wiem jak z pomocnika leca bodzie a tak fsolki zen i jezyki i ine smieci czyli teraz bodzio wart z 10-20kk to po pomocniku z 1-5kk wart bedzie wiec duzo trzeba sprzedac by duzo zarobic.

Co do pomyslu autora np. za 3 miechy sprzedac a jak sie okaze ze beda tansze jeszcze bardziej.napewno beda eventy bo potme wielkanoc wiec znowu jakies loterie i evenciki wiec watpie by droze bylo wrecz przeciwnie taniec bedzie wszystko.

Opublikowano

Kupujesz cukierki itp i otwierasz a za ok. 500kk masz całe 2 karty bodzi + sporo fasoli zen ;]

A z tymi kamolami to ryzyko...

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

no nie wiem jak z pomocnika leca bodzie a tak fsolki zen i jezyki i ine smieci czyli teraz bodzio wart z 10-20kk to po pomocniku z 1-5kk wart bedzie wiec duzo trzeba sprzedac by duzo zarobic.

Co do pomyslu autora np. za 3 miechy sprzedac a jak sie okaze ze beda tansze jeszcze bardziej.napewno beda eventy bo potme wielkanoc wiec znowu jakies loterie i evenciki wiec watpie by droze bylo wrecz przeciwnie taniec bedzie wszystko.

czyli np. na syriuszu mam 10 kamykow to lepiej sprzedac i czekac az wszytko z tanieje?

Opublikowano

@UP za miesiąc dwa wszystko pójdzie w góre bo tombola sie skonczy... ;)

Ja trzymam cały drop z tomboli na shopku :D

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Ja ci Proponuje otwieraj na s26 tombolki.

Poczekaj z 2-3miechy jak ludzie zaczna wbijac skile i wtedy sprzedaj :)

Na innych serwach jest to nieoplacalne ;]

A co do pomocnika to bedzie to gowno jakich wiele wiec nie oplaca sie w niego inwestowac;]

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

To juz zalezy od szczescia, czy ceny spadna czy tez nie, musisz wyczuc co ci podpowiada intuicja, niemniej jednak ja bym zostawil i sprzedal za jakies 2 miechy. Bo u mnie na Almanachu kd chodza po 100kk, wiec niemozliwoscia jest zeby taka cena zostala. Pozdrawiam

Opublikowano

Ceny będą szły w górę, a więc poczekaj jakiś czas, ze 2 miesiące i wtedy sprzedaj.

czym uzasaniasz ze ceny beda szly w gore?jak piszesz cos to uzasadnij!!!!!ja mowie ze pojda w dol pelno eventow na gwiazdkie jest drop szkat do tego pomocnik zdarzen wiec do wielkanocy styknie wszystkiego bodiz masa bedzie i innych badziei kamole tez dropia a potem wielkanoc i tez eventy.Dopiero w wakajce lub po ale tak dlugo trzymac nie warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...