Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie chce się włączyć.

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okrzem a mi to co? za chenci staralem sie i nie polecialo lubie to ..............

tak wogole ja ci takie cos napisalem wiec.......

//offtop

mca.png
Opublikowano

Okrzem a mi to co? za chenci staralem sie i nie polecialo lubie to ..............

tak wogole ja ci takie cos napisalem wiec.......

Nie spamuj, żeby dostać Like..

I proszę cię ogarnij się..

10301_1_.jpg
Opublikowano

Noo! Serenkk!

To już konkret totalny.

Dzięki ziomuś ;) Leci lajk wreszcie!

aha, noo.. i temat można zamknąć ;)

nie Serenkk tylko Sarenkk xD

Opublikowano

2x@Up:

Oj, no wiem.. Ale literówka :P

A ty jestemnr12, masz może i '12', ale lat.. Albo i mniej.

Płakusiasz o takie coś. A ogólnie, to usunąłem .minecraft kiedyś i dalej nie działa.

Ale JUŻ ODPUSZCZAM SOBIE MINECRAFT'A, MOŻNA ZAMKNĄĆ!

Opublikowano

@UP nie kłoc sie dzieciaku..Daj sobie spokój.. zamknijcie ten temat skoro właściciel prosi, bo jak nikt nie zamknie to jestemnr12 będzie spamował do końca , a warna dostał.Skoro tu pisze to mam problem taki że gdy włączam minecrafta robi się czarny ekran i się minecraft wyłącza, mam słabego kompa 1gb ramu itd.Pomożecie mi? stawiam lajki...

Opublikowano

zamknij jape. jak masz tak pisac to nie pisz wogole ...........Nie kłoc sie dzieciaku << ahahhahahahaha. dziecko prosze cie jakis maly gówniarz bedzie sie do mnie sadzil.

mca.png
Opublikowano

Wystarczy usunąć wszystkie pliki z podkatalogu /bin/ jeżeli masz inną wersje niz ja,poprostu wgraj pliki ktore były w rarze czy instalce. Jezeli edytowaleś plik minecraft jar,mozliwe ze przy pakowaniu zapomniałes zaznaczyć format,,zip zamiast ,,rar taka mała nieuwaga zaowocuje w niemożliwość gry. Update #1 Sprawdzonym sposobem jest używanie Mineshafter.O co chodzi? Pobierasz ten plik wrzucasz go do folderu z minecraftem i-grasz:)

mca.png
Opublikowano

Ale dziecko robisz sobie przypał :/

Aż mi się głupio robi jak czytam te twoje "..........................................." kropeczki -.-

Zastanów się poważnie nad sobą..

Opublikowano

oj oj dziewczynko mi sie ciebie tez robi troche szkoda :( jak widze ze jestes taka głupia

na twoim miejscu bym sie poprostu zabił:(

i jestem chociaż mądrzejszy od ciebie o 100%

mca.png
  • 1 rok później...
Opublikowano

A wie ktoś co zrobić, gdy :

Włączam Minecraft (MinecraftSP) i klikam ,,Play'' jednak nic się nie dzieje?

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...