Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aktualizacje Dark Orbit na bieżąco

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Oni dobrze o tym wiedzą i dlatego dają też za kredyty bo wiedzą, że tylko 5 lvlowcy będa mieli na nie miejsce, reszta niech kupuje za uri albo niech nie ma...

Ciekawe czemu nie zrobia, ze te za uri tez można kupić tylko jak ma sie miejsce...

Opublikowano

Ja nie mogę co oni nie wprowadzą

niedługo wprowadzą k**** rakiety które zawalają całe HP za 1 strzałem

chciałem być na 1 miejscu na serwie PL3

wydałem k**** 3000zł na tą grę i co mam z tego 10miejsce

i jeszcze wprowadzają ja pidziele kolejne 1000zł będzie szło

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Kurwa mać, czego oni nie wymyślą, niedługo bedzie można ruchac się przez do...

Trwają nad tym prace, na razie wiemy tylko jak będzie wyglądał nowy statek:

http://iv.pl/images/...16529347922.jpg

http://iv.pl/images/76184143716529347922.jpg

a więc jak widzicie są postępy.

Dodatkowo niebawem zmienią nazwę firmy i być może i gry.

A we wakacje może już uruchomią możliwość ruchania się przez DO : ) *

* - za oczywiście niewielką opłatą, 5 mln uri.

Opublikowano

Za parę lat? Jak latasz vegą to na hita Cię na pl3 już mają. Przedwczoraj po 229 obrywałem z salwy ;-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Daj spokój pewnie kerkava, albo rsb shooterem bił do mnie + full lf4 na wysokich poziomach i pozamiatane, ale nie miał osłon na tej konfie bo w sekunde hp mu zjechałem dopóki nie wrzucił czołga

to sa takie kozaki na ucieczkowej majo 20k sh.

Opublikowano

Na serwie test1 jest wersja 4.16 RC1, prawdopodobnie to tylko optymilizacja gry (znacznie mniej linijek kodu), za to sam main.swf jest większy o 2 kb od poprzedniej wersji :f

Dodatkowo błędy z poważaniem są w 99% wyeliminowane

a także:

W dniu dzisiejszym permanentnie zablokowano 1.182 konta nieuczciwych graczy. Kolejne 5.530 kont zmieniło swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.
Opublikowano

Na niektórych serwerach (int1, de1) wyszła wersja 5.0, prawdopodobnie zawiera w sobie skrypt przywracający poprawne poważanie.

Przypominam też że każdy użytkownik dostanie boosterka 50% poważania na 7 dni + 200 energi.

Opublikowano

Mam nadzieje żę coś się stanie z tym,że ''masz pieniądze,masz bota masz 1 miejsce...''

Jestem w darkorbit dobrym graczem.Jednakże RAZ wydałem coś na grę(5000 uri w mhh),ale raz byłem blisko ubicia vegi ktora widać było że ktoś tylko przez kase doszedł(nic nie umiała a jak miala pare hp prad siadl)

Mogliby też zrobić taka strone www.darkorbitold i tam dać starego klienta itd...

Ogolnie DO sie stacza wlasnie dlatego chce sprzedac konto

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...