Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aktualizacje Dark Orbit na bieżąco

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyglada beznadziejnie i odbiega w ogole od koncepcji wygladu statkow na chwile obecna przeciez rok temu chyba ... statki przeszly modernizacje i wygladaja lepiej niz z poczatkow DO. nie wiem mi sie nie podoba bo wyglada jak gowno w lesie po jagodach... ale jesli ma spelniac funkcje czolga czyli byc nieco silniejszy niz golec ale za to wolniejjszy to nie wiem jestem w stanie zaakceptowac ta nowosc hoc oni kurwa tam sie nie opierd..alaja ci z BP.

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Emm tylko czemu na statku pisze "CITROEL"

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

poki co nie ma sie co podniecac... pożyjemy zobaczymy.... a jak nie to nabocimy... pozatym na forum MPC juz bylo na poczatku roku ze cos na wielkanoc z nowym statkiem ma byc... musialbym odkopac temat ale bylo z tego co pamietam czylli za poltorej miecha sie dowiemy!!! pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Na serwerze testowym, nowa wersja - info o tym dodane do spisu.

Dodatkowo 6 i 7 marca będą przeprowadzone prace konserwacyjne.

EDIT:

Nowy klient doda:

Na polskich serwerach, zapewne jeszcze dziś!

- Odświeżone ładowanie gry

mfdi.jpg

- Aktualizacja CPU Rakietowego (Od teraz kupuje również rakiety ECO!)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten statek to Phonex K2 ;p

Ciekaw jestem kiedy go wprowadzą...

Hehe, ale ten nowy statek + RSB + Seprom, Żółte rakietki do wyrzutni, + rakety 3030 = Ded na 1 hita ^^

Opublikowano

Oficjalne Ogłoszenie z Forum DO z dzisiaj:

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Po latach oczekiwania, nasi naukowcy nareszcie zakończyli swój projekt ! Od dziś będziecie mieli do dyspozycji 10 hal na nowe statki.

Dzięki temu możecie wybierać inny statek na każdą okazję.

Niebawem pojawi się oficjalne FAQ na temat nowego hangaru, dlatego też zaglądajcie na nasze forum oraz sprawdzajcie nowe możliwości bezpośrednio w grze.

W pierwszej kolejności będziemy synchronizować serwery DE1 oraz GB1. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, rozpoczniemy globalną synchronizację na pozostałych serwerach.

Niestety podczas tych operacji serwery mogą zostać wyłączone, tak więc nie będzie możliwości zalogowania się do gry.

pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit.

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...