Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na nostale MyRosso

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Jasne :P

@up2

Zobacz czy cię połączyło i posiadasz ip tego kraju na stronie

http://whatismyipaddress.com/

Możesz też sprawdzić szybkość swojego łącza na malezyjskim ip. Ponieważ gdy zmienia nam się ipp dostajemy też tak jakby nową sieć i mamy inna prędkość łącza

A tu link do tej strony

http://twojeip.wp.pl/?ticaid=1d91c

Gdy się wszystko załaduje pisze jakie mamy łącze internetowe.

Opublikowano

@Kuba30

Jaki ty jesteś nieporadny!

Your ip is blocked, czyli że nie zmieniłeś ip idioto...

//Warn -- Atrox

Opublikowano

@Kuba30

Jaki ty jesteś nieporadny!

Your ip is blocked, czyli że nie zmieniłeś ip idioto...

//Warn -- Atrox

'idiota' to ty też jesteś. Zauważ że jak mam nawet mależyjskie IP to i tak często pisze your ip blocked ;).

EDIT: Taaa, zmieniam ip na malezyjskie i mam napis: Your connection IP was blocked

//Warn -- Kuba30

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Moze zagram ale nie wiem czy warto

Jakie są Raty?

Masz

Lubie To

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

the trial version is limited to use US IP.

i co mam zrobić ?? :)

@edit

niewidziałem cracka :D

aha i na innych wersjach niema malysia :)

Opublikowano

Trzeba grać i logować się na IP MyRosso. Dzisiaj spróbowałem, i mnie wywaliło jak zmieniłem na swoje w trakcie gry. Ogółem blokadę IP powoduje XTRAP i dopóki gra jest włączona to i on też.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam wreszcie po mojej nieaktywności na tym forum.Też mam problem z tym nostale.Otóż instaluje je dzisiaj, instaluje, włączam ten program do zmieniania ip, zmieniam je na malezyjskie a potem włączam nostale,loguję się, robią się aktualizacje i robi mi się nProtect GameGuard(???)i wchodze do gry i mi pisze The coś tam coś tam was blocked IP.I niewiem co teraz zrobić jak to GameGuard nie zniknie a ten LikeG6 mądrala pisał że trzeba próbować kilka razy taa...ciekawe co kilka razy jak wogule nie wchodzi a przecież jestem zalogowany na tej stronie myRosso.com i mam ip zmienione.Pomóżcie mi.Dam Lubię to :D

Opublikowano

Problem rozwiązany ale jest kolejny. Jak pobrać grę? Pobieram launcher i pokazuje że gra nie jest zainstalowana. To co mam pobrać żeby działało? 17867059 nagradzam plusami!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Serwer nie oplacalny... Nie rozumiem was. Macie swojego globala to się wpierdalacie do innych jak nawet trzeba malezyjskie ip zrobić . Serwer taki sam jak pl...

Opublikowano

Ten program ma błędy :)

Więc nie bd działało bez premium bo crack nie działa ^^

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Powiedzcie plax w jaki sposób włączyć grę. Gdy otwieram przez "nostale" (aplikacja) wyskakuje mi stronka

http://nostale.myrosso.com/

1517585546.png

Daj + za internet :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...