Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się kupić serwer 2 slotowy?

Desret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym z kolegą pograć na serwerze ale nas jest tylko dwóch a jeśli się nie mylę to na csrv czy tam ownserver da się kupić minimum 10 slotowy. Czy da się zakupić serwer tylko na 2 sloty?

Opublikowano

Nie.

Na craftserve.pl możesz kupić 3 slotowy za 15 zł, lecz polecam na mineserv.eu 5 slotowy za 10 zł :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Dobra, kupiłem na msc server na mineserv.eu . Tylko gdzie to wszystko wysłać filezill'ą, gdzie jest ta zakładka 'files' i wgl? :D Dam lubkiii za pomoc :D

Opublikowano

Ja zawsze Total Commandera uzywam, ale tam chyba serwer jest automatycznie wrzucany na ftp.

Jak chcesz wrzucic pluginy to dane do logowania masz na stronie w zakladce files.

Opublikowano

Masz tutaj FAQ:

http://mineserv.eu/faq.html

Oraz tutaj dane do ftp :)

ieyh.jpg

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Albo kup serwer dedykowany, zainstaluj na nim debiana 6 , zainstaluj jave i wtedy stawiaj na 2 sloty. ;) Będziesz miał 24/7 + 0 lagów ;d

Polecam: ovh.com(.pl) Pozdrawiam, sayonara.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prowadzę hosting http://ycraft.pl

Dlaczego wiele serwisów nie sprzedaje 2-slotowców? Jeśli mam być szczery, to 2-slotowce się nie opłacają. Zarówno dla firmy hostingowej jak i dla graczy. Serwer minecrafta, zwłaszcza od wersji 1.0.0 wymaga przynajmniej 320MB pamięci do prawidłowej pracy. Poniżej tej granicy serwer może lagować, wyłączać się lub poprostu zawieszać.

My umożliwiamy sprzedaż 2-slotowców pamięcią 320MB ale to jest drogie, wychodzi drożej niż 3-slotowiec. Dla spokoju polecam zakup 3-slotowca w dowolnym hostingu, najlepiej tam, gdzie oferują najwięcej pamięci RAM.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Kup sobie np 3 slotowy i zrobisz white-list Nikt ci nie wejdzie 2 slotowy jest naprawde drozszy od 3 slotowego

Harnix ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...