Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[release][gms]koc Dem Summon + Bot

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm ciekawe :D szkoda ze ja na wakacjach i na lapie siedzę ... a neta zajebałem sąsiadowi wiec malpe nie ściągnę ....

@Detox

popraw sygne bo masz chba blad

00+ lvl - Demethos eMS - Night Walker - Sleep

dopiero masz wplanach te postac czy co ?

a tak btw. to na EMS jest demethos? lol

Opublikowano

Banuje!

Normalnie mialem, bez zadnych dodatkowych hackow a/b'ujacych.

Od wczoraj po poludniu uzywane, dzis rano miedzy 5-7 bana dostalem.

Moj kolega, z ktorym akurat rozmawialem na skype dostal okolo 8...

Opublikowano

to co ludzie, ban natychmiastowy jak sie uzywa HePackera??

bo nie wiem czy zaczac grac bo mam flame 32lvl i boje sie troche zaryzykowac bo na tym koncie mam DK 90lvl

Opublikowano

eee mam problem jak to wypathowac na folder mapla?? bo jak pathuje to skill.wz niema itp

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

A ja mam taki problem. Ściągnąłem jakiegoś Harepackera z google.pl. Chciałem otworzyć plik ,,skill.wz" ale sie nieda bo pisze ze ,,Otwieranie nie powiodło się ponieważ plik jest w użyciu.Pamiętaj żeby przed edytowaniem zamknąć maplestory" No to mam wszystko pozamykane ale dalej nic. Proszę o pomoc.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

jeśli nie masz netfreamworka 3.5 to go zainstaluj jak ci nie pomozre to zainstaluj od nowa maple

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja nie mogę otworzyc pliku .wz bo nie mam jakiegoś tam programu chyba, bo wciskam to i jest System Windows nie może otworzyc tego pliku.. ;/ i nie moge znaleźc id mojego summona.. byłby ktoś tak wdzięczny i podał ide summona flame wizarda? Lub dał link do programu który mi pomoże otworzyc ten skil .wz

Opublikowano

program nazywa sie harepacker

potrzebuje netframework 3.5 do dzialania

id skilli koca = google

@3up

maple mozesz miec niby zamkniete ale sprawdz w procesach bo czasami dziadostwo wylaczysz a proces dlaej jest wlaczony ;p

Opublikowano

No podajcie mi tylko id tego piepszonego summona ;/ mi w ogole nic nie wychodzi z tym botem...... zal ;/ jakies kurwa debugi wyskakuja...... Prosze o id summona Flame wizarda o.O!!

Opublikowano

ech, no super... dzieki wam za pomoc... extra po prostu.. nie umiem sobie z tym poradzic.. nic mi nie wychodzi ;/ nie wiem co robic a jak patrze na kolesiowe ktora boci 24h i ma juz 50 lvl a wczoraj miala 32 to mnie kurwica bierze...

jesteście fajni ;/

Może kto inny pomoże? Jakaś stronka z id summona czy coś ;/ albo powiedzcie co zrobic zebym mogl otworzyc plik skille ;/ bo nie mam programu do .wz i jest lipton, a szukam go juz od rana ;/

PROSZE O POMOC :(

Opublikowano

az mnie krew zalewa jak czytam takie cos .........

5tematow nizej

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=50730

zacytuje samego siebie

program nazywa sie harepacker

potrzebuje netframework 3.5 do dzialania

id skilli koca = google

http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...69216f04f9fdac3

http://www.google.pl/#hl=pl&q=harepack...69216f04f9fdac3

taka mala rada naucz sie czytac , uzywac funkcji szukaj i google.pl x-x

Opublikowano

chodzi tylko o to ze ja w tym programie nie moge tego otworzyc.. bo nie mam programu do otwierania .wz!!!!! o to mi chodzi ;/ bo ja nie wiem jak prawidlowo w tym bocie wpisac te id summona.. i prosze was o podanie mi calego id jak wpisac, bo wklejajac to 12001004 wyskakuje mi invalid directory - nie prawidlowy wpis czy cos tego typu..

Opublikowano
chodzi tylko o to ze ja w tym programie nie moge tego otworzyc.. bo nie mam programu do otwierania .wz!!!!! o to mi chodzi ;/ bo ja nie wiem jak prawidlowo w tym bocie wpisac te id summona.. i prosze was o podanie mi calego id jak wpisac, bo wklejajac to 12001004 wyskakuje mi invalid directory - nie prawidlowy wpis czy cos tego typu..

BOTEM NIE OTWIERASZ PLIKOW WZ I NIE WPISUJESZ TAM RZADNYCH ID...

....PROGRAM DO OTWIERANIA PLIKOW WZ TO HAREPACKER NICZYM INNYM TEGO NIE OTWORZYSZ, ZEBY DZIALAL POPRAWNIE MUSISZ MIEC NET FRAMEWORK 3.5

uzywaj funkci szukaj a jak masz jakies bledy to szukaj na forum bo napewno jest gdzies jak sie ich pozbyc ....

to moj ostatni post w tym temacie bo szkoda mi czasu na tak tepych ludzi , jeez

Opublikowano

Moje ostatnie pytanie. Bo w moim komputerze nie mogę otworzyc tych skill.wz poprawnie programem harepackerem bo po prostu się u mnie nie da. Moje pytanie jest takie. Czy nie ma możliwości inaczej poprawnie uruchomic bota? Tzn ktoś by zrobił to za mnie w harepackerze i by mi podał jakieś id czy coś.

A moja nie możliwośc poprawnego otwierania bota jest taka, że przy instalacji netframework 3.5 na końcu wyskakuje błąd instalacji i zapewne przez to nie chce mi się otworzyc skill.wz w harepackerze.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema,

opiszę mój problem. Zrobiłem KoC'a i wszystko ładnie, pięknie. Dodałem SP w duszka i chce juz zaatakować nim potworka. I widze, że atakuje wszystkich, lecz zycie im nie uchodzi. Co to za problem? Z góry thx.

Pomocnik
Opublikowano

Wes czlowieku sie odpier... od tego summon dem .. Summon dem jest PATCHED !!! a nie odswiezasz kazdy temat z tym zwiazany nie wazne czy dotyczy on gms czy ems...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...