Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]dem Koc Summon I Atak 15mobow

ilikepies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.otwieramy skill.wz harepackerem

2.szukamy id naszego summona

3.rozwijamy na attack1

4.rozwijamy info

5.klikamy na mobcount >ctrl+m i zmieniamy liczbe na 15

6.teraz rozwijamy range

7.zmieniamy wartosc lt na -100000,-100000

8.oraz rb na 100000,100000

zapisujemy i gramy :P

zeby summon atakowal, mob musi sie znalezc w zasiegu ataku ale atak obejmuje "cala" mape tak jak dem sb

have fun

1100 - Dawn Warrior

Soul Sprite 11001004

1200 - Blaze Wizard

Flame Sprite 12001004

1300 - Wind Archer

Storm 13001004

1400 - Night Walker

Dark Sprite 14001005

1500 - Thunder Breaker

Lightning Sprite 15001004

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@rozjeOOnda zainstaluj net freamworka 3.5

@rafa?? masz napisane np. pod night walkerem

@działa na EMS?

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

pomysł bardzo dobry żeby wykorzystać summona . Zawsze msusi być jakeiś ale . Chodzi oto ze summon zapuszczony na np na rbocie ma kłopot z atakiem ponieważ coś musi go zatakować.

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

ja wlasnie stoje na rbocie i est gut , tylko trzeba sie tak ustawic zeby nie dostac hita i zeby mob do nas podchodzil zeby koc mogl go siegnac (stoje w sleepy minidung ;p)

Opublikowano

Jak wejdzie mod to założyciel tematu dostanie bana TAKI TEMAT JEST JUŻ NA FORUM A TO JEST DUPLIKAT/SPAM.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano
Jak wejdzie mod to założyciel tematu dostanie bana TAKI TEMAT JEST JUŻ NA FORUM A TO JEST DUPLIKAT/SPAM.

W tamtym temacie został podpisany jako podwersję gms , a tu widać że koleś napisał tuta na gms i ems (tylko ja ???)tak myślę)

@POWIE MI KTOŚ JAKIEGO BOTA URZYĆ , PRÓBOWAŁEM NA rBOCIE ALE COŚ MI NIE WYCHODZIŁO .Muszę zrobić 2 rzeczy 1 żeby mi sie summnon odradzał co 145 s i 2 rzecz zeby mi ladowało potki co 1160 sekund .Proszę o screena jak ustawić np w rbocie lub innym bocie

Opublikowano

rbot mi dobrze nie dziala ;p a potow nie musisz uzywac jak chcesz tylko summonowac . magowi sie tak szybko mp odnawia ze jest to niepotrzebne , zreszta innym klasom tez powiino wystarczajaco sie odnawiac (3mp/10sec daje jakies 42mp/140sec)

moze spr ibota?

Opublikowano

Wszysko smiga Ibot + Sumon na 15 attakow. ale jak sprawdzic ID Windbreakera skille zeby zrobic no delaya ?? :blink:

Opublikowano

skille kocow sa pod id 1xxx (1100,1200,1300 etc) 2job ->1110,1210,1310 etc 3ci 1120,1220 etc , zeby zlookac jaki to skill najlepiej jakis rozwinac , rozwinac info i kliknac iconraw zeby spr jaka ma ikone, ale rownie dobrze mozesz sobie poszukac w neci id skilli

Opublikowano
Wszysko smiga Ibot + Sumon na 15 attakow. ale jak sprawdzic ID Windbreakera skille zeby zrobic no delaya ?? :blink:

No-Delaya nie zrobisz, chyba że masz nowega ND Patchera albo umiesz robić to ręcznie.

Opublikowano

mi chodzilo o ID skilli KoC ktore nie sa podane na forum. no fakt nie mam ND Patchera ;/. jak zrobic to herepackerem ? :blink:

Opublikowano

Po co wam no delay dla SUmma .. ? nie za dobrze :s ? to już napewno byłoby auto BAN or FULL DC mode :s

ja i tak boję się używać tego xD żeby nie dostać bana

Opublikowano

Ehh, no delay na summona nie autobanuje. Po prostu działa na samo przyzwanie summona, nie na jego ataki.

Ofc, robiąc go tą samą metodą co dotychczas inne skile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...