Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC Wildfire warto?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tyle że telefon dobry tylko bateria słaba. Mało wytrzymuje. Ale jeśli ci to nie przeszkadza to warto.

Opublikowano

A jak z np. filmikami na YouTube? BO aktalnie posiadam lg kp500 i tam filmiki to porażka...

a bateria to ile mniej więcej trzyma? 4-5 dni?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

A ja nie polecam, po pierwsze kąty widzenia są bardzo słabe, do tego widoczność w jasnym słońcu, w HTC W S ładnie się zacinają gry z racji na Małe traktowanie CPU.

Do słuchania muzyki, przeglądania internetu polecam.

Opublikowano

Ja jednak chyba skuszę się na ten telefon...

A jak myślicie htc wildfire czy se xperia x8? (bo akurat te są w odpowiadającej mi cenie...)

No i nie wiem czmu uważacie że jest taki zły?

Posiada GPS, WiFi, Androida, aparat 5

5lwgh1.png

Opublikowano

prawde mówi ten UP?

Mi jednak bardziej pasuje HTC, ponieważ posiada lepszy aparat i flesz (latarke) której częst mi brakuje xD

5lwgh1.png

Opublikowano

prawde mówi ten UP?

Mi jednak bardziej pasuje HTC, ponieważ posiada lepszy aparat i flesz (latarke) której częst mi brakuje xD

Lepszy Aparat ?, jest to jeden z najgorszych aparatów, posiadających 5mpx...

Taki flesz to wiesz gdzie można sobie wsadzić, heheh :)

Edit:

Łap nawet fotkę wykonana HTC WS

zdjecie2r.jpg

Chcesz dam pełny rozmiar, ale to już w ogóle tragedia.

Opublikowano

To jaki telefon polecacie? Z androidem, wifi, GPS do 350zł (używany)

i jakby sie dało z dobrym aparatem (+ flesz)

5lwgh1.png

Opublikowano

Jeszcze zobaczę który kupić... x8 ma bardzo duzo ludzi ;/

ale jakbym kupił HTC to chyba bym tak strasznie źle nie zrobił?

5lwgh1.png

Opublikowano

Jeszcze zobaczę który kupić... x8 ma bardzo duzo ludzi ;/

ale jakbym kupił HTC to chyba bym tak strasznie źle nie zrobił?

Jak ci zależy na androidzie, wifi i GPS to nie.

Co do X8 mam różne odczucia, a tak to dobry tel.

Opublikowano

Jak ci zależy na androidzie, wifi i GPS to nie

To znaczy???

A i jeszcze mam pytanie czy bardzo ścina ten telefon >?

chodzi mi o to że np. przesunę kontakty, to będzie tak płynnie leciało czy tak będzie ścinać troche?

5lwgh1.png

Opublikowano

x8 jest dobra sam posiadam lecz gdy masz zainstalowanych kilka aplikacji i gier i tak jak ja piszesz cały dzień bez ustanku esy nie kasując ich to zaczyna go mulić i ścinać lecz dosć dobrze w słońcu widać i jest dobry do sciągania na sprawdzianach:) więc polecam:) bo ścinanie wystarczy usunąć esy lub jakieś niepotrzebne aplikacje;) lub zrobić roota;)

klklgv.jpg
Opublikowano

x8 jest dobra sam posiadam lecz gdy masz zainstalowanych kilka aplikacji i gier i tak jak ja piszesz cały dzień bez ustanku esy nie kasując ich to zaczyna go mulić i ścinać lecz dosć dobrze w słońcu widać i jest dobry do sciągania na sprawdzianach:) więc polecam:) bo ścinanie wystarczy usunąć esy lub jakieś niepotrzebne aplikacje;) lub zrobić roota;)

Tylko zauważ że nie wgrasz Andka 2.3, bo dla mnie 2.1 i 2.2 to już staruchy, z racji że coraz mniej aplikacji się pojawia. Zresztą żeby być na bieżąco trzeba wydać w ch*j kasy.

Sam używam Samsunga Galaxy TAB, mimo swoich dużych rozmiarów dla mnie nadaje się tylko do wifi, muzyki, szybkiego pisania, gier no i ładnie przegląda się na nim eBook. Każdy ma swoje gusta i guściki, no ale też bez przesady, bo swojego X8 sprzedałem po miesiącu użytkowania.

@

Jaamaica

Ogólnie przy tym HTC się nie ścina chodzenie po menu, gorzej z grami bo CPU nie wyrabia.

Opublikowano

w x8 max Podkręcimy do 800MHz bo na tym poziomie chodzi stabilnie, do tego co na po CPU jak ma cholernie zniżoną wartość RAM, do tego na x8 przy Andku 2.3 ładne mulenie czasami jest, więc tego nienawidzę w telefonach.

Opublikowano

@up ja mam x8. Wgrany 2.3.7. Chodzi bez zmuly juz 2 tygodnie. Procesor jeszcze nie podkrecony. Ogolnie super fonik. Tani jak na takie cuś. x8 bierz

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Samsung Galaxy Mini bierz. Tani, mały(mieści się w kieszeni), podczas rozmów nie ma zbędnego szumu, muzyka na słuchawkach gra dobrze. W ręce trzyma się idealnie, nie ślizga się niczym kupa. Ogólnie telefonik oceniam na 8/10 ze względu na małą rozdzielczość wyświetlacza.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...