Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile[PL][Dedyk]

naghty

Czy chcecie Abyśmy Skasowali Konta??  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Aby?my Skasowali Konta??Tak aby zacz?? wszystko od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
czyli co ja chce zagrać teraz i Np: zrobie w 1dzień eq i lv a wy mi to na nex dzień usuniecie ? O_o

Nie jeżeli znajdziemy te osoby co mają eq to nic nie bedzie ale już mamy dwóch

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

Jeżeli znajdę wszystko to nie przeczesuję każde Konto;)

herbvabile.png

Opublikowano

Jak usuniecie to nikt tu nie zagra co mnie to obchodzi że jakiś pierdolony dzieci chce być top 1 albo chociaż w top 10 ja mam 70lv+ i jakaś exp zapier... jak mało który i na chu** komu reset bo tępe dzieci chcą być w top 1?

Zapomniałem coś dodać nie resetujcie kont, bo jakieś palant chcę być w top 10, a 6/7 dodajcie na jakąś mapkę żeby dropiły a nie tylko jebane IS, co również tyczy się epików 50zl za 1 epik? popierdoliło całkowicie widać od razu że serw pod IS i tylko nazbierają usuną bazę danych i zrobią nowy serw żeby więcej zarobić ... żałosny team od razu widać który robił ten serw.

Opublikowano
Jak usuniecie to nikt tu nie zagra co mnie to obchodzi że jakiś pierdolony dzieci chce być top 1 albo chociaż w top 10 ja mam 70lv+ i jakaś exp zapier... jak mało który i na chu** komu reset bo tępe dzieci chcą być w top 1?

Co do twojej wypowiedzi ulepszacze nie tylko można Kupić w IS ale mozna dropnąć w AV2

A 6i7 nie bedzie ani w IS ani w grze

herbvabile.png

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie czy ktos mi moglby pomoc? Nie uruchamia mi sie client serwera, na forum nie mam zamiaru sie rejestrowac i pisac bo nikt nie odpowiada... Pomocy ;<

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

usuncie ta prezentacje i napiszcie nowa jak ruszycie z serwerem bo niema sensu ten spam i pozatym nikogo kur*a nie interesuje czy zagrasz czy nie bo 90% tych co pisza ze nie zagraja nadal siedza w tym temacie i czekaja na jakies cuda .

Serwer byl dobry tylko niewiem czemu tak malo ludzi gralo . Res kont (zreszta ankieta zdecyduje ) ale napewno zachecilo by to nowych graczy. Tyle odemnie pozdrawiam

Opublikowano

mam 88lv na tym serwie ale na moje oko skoro to jest medium cholernie ciezko jest juz expic ... bo bije max 3.5k .... te mobki nie zabijam w 4 uderzeniach wiec one predzej mnie dedna (v1 atla i v2 ) ... bizuteria powinna dropic ... do tej pory latam z branza na 1 lv bo niigdzie ne dropi a na tym lvl skrzynki mi juz nie dropia .... ; / proponowal bym exp troche zwiekszyc dodac drop bizuteri oraz cos co by pomoglo w expieniu bo to przekracza wszystko ... eq nie mam takiego slabego a spotka w v1 nie wezme ; /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
W Każdym mieście z każdego noba możemy wzbogacić się o niezłą sumkę Yang jeżeli poszczęsci się nam LV oraz doświadczenie nie gra tutaj Roli z tych nobów będą dropić takie przedmioty jak:

*Szkatułka Bogactwa

Co Z Niej Dropi??

-A więc z tej szkaty będzie dropić KD+5 za które nie będziemy musieć płacić w Shoopie

*Szkatułka Czarno Księżnika

Co z Niej Dropi??

-A więc z tej szkaty będzie dropić Biżuterię +5

*Szkatułka Niebios Co z Niej Dropi?

-A więc tą szkatułką mozna się najmocniej wzbogacić ponieważ z tej szkatułki Dropi przepustki na nowe Mapy Takie jak KataKumby Czy Dolina Śmierci itp.

Na początku pisze z każdego noba bo juz sam nie wiem czy o moby chodzi i coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...