Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile[PL][Dedyk]

naghty

Czy chcecie Abyśmy Skasowali Konta??  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Aby?my Skasowali Konta??Tak aby zacz?? wszystko od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

inni maja farta ja nie i doo 100 bede dalej siedział w av1 po czym wejde do v2 spytam sie czemu nie dropi to powiesz ze za duzy lvl:D historia lubi sie powtarzac

@edit ta przepustka z mobków czy metków?

fffffffa.png

Opublikowano

jutro jak pisałem będzie wszystko zrobione jak należy więc można się szykować oraz będzie nowe mapy biżuteria i KD:)

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

Powiem tyle Jutro będzie już all Okej i nową prezentację zrobię żebyście wiedzieli Co i gdzie można dropnąć i z czego oraz opisze wam wszystko i co z czego się robi;)

herbvabile.png

Opublikowano

dzis mapy nie mozna dodac ? to tylko dodanie a ulepszacze juz macie przeciez .. Dzis dodajcie mapke.. ( albo chociaz zwiekszcie drop tych gównianych przepustek do av2)

Chcialem cos wydac na IS ,. zeby server sie utrzymał .. Ale widze dziś nic nie zrobicie. Zobaczymy jutro.

Opublikowano

Jutro będzie all zrobione ponieważ Dodamy Nową biżuterię i tarcze nowe mapy i resztę i tylko dla tego i nową prezentację robimy'

I wszystko Opiszemy co gdzie i jak:)

herbvabile.png

Opublikowano

I co z tego jak zrobicie all od nowa jak i tak wasz żałosny, dziecinny, śmieszny team będzie latał i rozdawał eq kolegom?

Cytuje z wiadomości GM'a z chatu:

"Marcin jesteś?"

Chwile później

"Chodź do m1 to ci dam"

Nie polecam ;]

­

Opublikowano

Dokładnie....co z tego że server w miare fajny, jak typki sobie latają w smoczych z 40 na ludzi...chyba coś nie bardz...;/

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Pozdrawiam mialem i szukajcie sobie moich epików po m2 i red las !

Jedynie bron dostał ronii zajebiste macie zabezpieczenia..

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Nie usuwaj postaci bo i po co?? wbic ten 90 lvl to jest trochę...;/ i raczej nie tylko ja tak myślę. Weź zaufanych ludzi pousuwajcie te jebane itemki z navi!! powgrywajcie epiki, mapki doprowadzcie wszystko tak jak ma być!! i wtedy dajcie znać bo na razie to kaszana;/

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

No ja tez bym pogral jak dla mnie zapowiada się fajny serv kiedy będzie all ukończone??

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

oczywiscie ja eq z tego navi nie miałem ja tylko udotsępniłem SS o które prosiłem teraz radze all od nowa miało byc fajnie wyszło jak zawsze i tak jak na eq z navi słabe miał.W porównaniu z innymi serwerami:

gfhfghfg.jpg

I to jest własnie wada privków jedyna której nie da sie uchronić dlatego TEAM to najlepeij 2-3 osoby znające sie w rl najlepeij skutkuje rozda item walniesz w czape i sie uspokoi a serwer taki fajny był oczywiscie to rib nie z Vabile to tylko porównanie

fffffffa.png

Opublikowano

i na chuj wszystko od nowa ?! Myslicie , ze wiecej wiary bedzie gralo ? bynajmniej ja juz nie bede . Nie poto walilem eq + 88lv wbijałem zeby wszystko od nowa było . I tak pewnie ktoś bedzie miał eq z navi więc to pierdole. takie moje zdanie

Opublikowano

Odpowiedzcie w Ankiecie czy usuwać czy nie;)

i na chuj wszystko od nowa ?! Myslicie , ze wiecej wiary bedzie gralo ? bynajmniej ja juz nie bede . Nie poto walilem eq + 88lv wbijałem zeby wszystko od nowa było . I tak pewnie ktoś bedzie miał eq z navi więc to pierdole. takie moje zdanie

Nie rozumiesz że nie będzie miał nikt tego Pana Już nie ma!

herbvabile.png

Opublikowano

Jedni są za Usunięciem Drudzy przeciw jeżeli bedzie powyżej 50% na Tak to wtedy podejmę decyzję a jeżeli powyżej na Nie to nie usunę

herbvabile.png

Opublikowano

nie powiedziałem że usunę jeżeli znajdę kto ma te itemki z Navi na koncie to nie będę usuwał chyba że ktoś się przyzna i bedzie szybciej:)

herbvabile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...