Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2 [PL][DEDYK]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby ktoś miał odrobinkę chęci to by po prostu zmienił id zmianek i bs by nie działał.... A możnaby było dodać na tym serverze te bonusy do handlarki, bo to kiła i mogiła, szamanka tutaj się grać praktycznie nie da.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wy to jacys dziwni jestescie ;] ja z ribkiem +8 sr 31 i eq na 18lvl <to poczatkowe> w 10 minut juz 60lvl i bez problemow wiec nie wiem o co wam chodzi : ]

Opublikowano

dobrze, ze dodane zostalo te dropienie bonow z metinow. Gra sie zrobi lepsza przez to ze metiny beda niezbedne, gra nie za latwa bo bez bonow dla kazdego ;]

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

A ja nie zagram! Grałem na starym Lomaxie miałem 200lvl sporo zainwestowałem w IS a tu restet !

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gram na cliencie i jak chce założyć konto surą to mam 1 lvl bez niczego a na innych postaciach odrazu 44 ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lomax i ProMT2 to 2 te same zjebane serwy tego samego gówniarza niby 4fun a nie hu**** j wie co to jest niema nic i nic nie było nawet poprzednie były takie same nobek nic wiencej nie zrobił musi przestac sie trzepac bo muzg mu zżera ciec zaje***bany

Opublikowano

Moim zdaniem stary lomax byl zajebisty, a nie jak teraz robia te itemy do 250lvl i wez to ulpeszaj.

A tak na lomaxie jest git nie robisz zadnego ulepszania ze zbroi na zbroje monotonne godziny ulepszania.

Kupujesz po kolei i jest git. Jak najbardziej polecam serwer jest bomba i dlugo postoi tak jak za pierwszym razem.

Opublikowano

Help !

Co jest jak pobralem lunchera wrzucilem do metka 2010 i jak odpalalam to ciagle taki komunikat "Zostaniesz polaczony z serwerem..." i tak ciagle co jest ??

Opublikowano

KRADZIONA NAZWA! To nie jest ten świetny Lomax, który istniał kiedyś (razem z Promt2), tylko nędzna podróba.

1367307407-U365744.jpg

Opublikowano

ja 250 lvl wbilem w... hm by nie sklamac ;dd 130min,? bo szukalem hwanga. od 100 na zoombie wbijasz 130, zakladasz pd i w 3 min masz 250

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Stary lomax byl duzo lepszy, teraz to ten bug. Gralem wczesniej i expilem od 33 do 250 normalnie a teraz to mnie odstrasza ten serwer ;/

Opublikowano

@ up

Miałes problem z launcherem. pobierz tego

http://lomaxmt2.pl/patcher/fs/LomaxMT2.exe

bądz caly launcher

http://www.multiupload.com/KNILPTDH33

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...