Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2 [PL][DEDYK]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie, w prezentacji jest reklama jakiegoś innego forum. LOMAX 4FuN ?? AHAHAHAH. Deco skończ kupować tanio serwery i przerabiać je na kasę...

@EDIT

4FuN niby... w 54 minuty koleś wbił 63lvl... PzdR to nie jest 4FuN... Deco lubi zarabiać kasę, nie obchodzą Go gracze.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

No jakich niby? bo nie przypominam sobie zebym jakies kupowal

Ja za bardzo nie pamiętam, bo na wielu gram. Inni gracze mogą Ci podać kilka nazw, bo na pewno dużo osób pamięta zaje[cenzura] serwery, które zostały stworzone dla graczy, a potem sprzedane Ci i wyłączone przez Ciebie.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

no nie wiem jakie ^ ^ jedyny serwer ktory JA sprzedalem to promt2 . Zadnych serwerow nie kupowalem od nikogo.. chyba pomylily ci sie osoby albo plotke ci ktos zla powiedzial

ban.gif

Opublikowano

Deco graczy odchodzi bo taki zryty serwer To jest 4 fun to powinny być zmianki i dodawania a nie dropić do 60 lvl nie da się expić bez bonów na pż

Opublikowano

Deco016(False) znajź sobie kamień i się pod nim schowaj. Twoje serwy to jeden wielki shit(Pro mt2 gdzie jest gildia GM'a i mają zwiększone raty co nawet pisze na forum) Promt2s2 którego nie możesz odpalić. Tylko pod is ten twój serwer. Powinni zabronić ci robienia prezek na mpc.

Opublikowano

Deco016(False) znajź sobie kamień i się pod nim schowaj. Twoje serwy to jeden wielki shit(Pro mt2 gdzie jest gildia GM'a i mają zwiększone raty co nawet pisze na forum) Promt2s2 którego nie możesz odpalić. Tylko pod is ten twój serwer. Powinni zabronić ci robienia prezek na mpc.

Poczytaj o tym w zapowiedzi ecresi a potem dziecko spamuj ^ ^

Zbugowany krwisty kamień oraz serca bery. Proszę o naprawienie tego lub oddanie mi SM.

Jal zbugowany niby? bo przeniesc sie da normalnie na mapy z nimi . Atlantyda v3 od 100lv

ban.gif

Opublikowano

Dużo się naczytałem o tym serwie i myślałem że będzie ok no ale chyba serw evidentnie dziwny

1) Bony niby typowa sprawa rozumiem że dropią z metków 65+ no ale jak mam ninja z 5k hp rozwalić takiego metka ?????

2) Napisałeś że serwer 4fun/pvp myślę że jak tak piszesz o serwerze nie masz na myśli tylko rat serwa

3) Trzeba wiedzieć gdzie expić bo cofa exp oczywiście spowodowane jest to mobami gdyż raty są duże więc jeszcze ja to rozumiem ale co chwila na czacie jest napisane że exp zbugowany :>

4) Zarobek kolejna sprawa aby zrobić jakieś eq muszę wydać minimum 300kk liczę perły które troszkę drogo dałeś na serwer tego typu a gdzie mam zarobić ???

5) Serwerek troszke pod IS nie chciałem tego pisać no ale tak jest sorka

To są moje opinię na temat tego serwera nie znam Cię Deco i nie osądzam Twojej osoby tylko opisałem co sądzę o serwie

Pozdrawiam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dużo się naczytałem o tym serwie i myślałem że będzie ok no ale chyba serw evidentnie dziwny

1) Bony niby typowa sprawa rozumiem że dropią z metków 65+ no ale jak mam ninja z 5k hp rozwalić takiego metka ?????

2) Napisałeś że serwer 4fun/pvp myślę że jak tak piszesz o serwerze nie masz na myśli tylko rat serwa

3) Trzeba wiedzieć gdzie expić bo cofa exp oczywiście spowodowane jest to mobami gdyż raty są duże więc jeszcze ja to rozumiem ale co chwila na czacie jest napisane że exp zbugowany :>

4) Zarobek kolejna sprawa aby zrobić jakieś eq muszę wydać minimum 300kk liczę perły które troszkę drogo dałeś na serwer tego typu a gdzie mam zarobić ???

5) Serwerek troszke pod IS nie chciałem tego pisać no ale tak jest sorka

To są moje opinię na temat tego serwera nie znam Cię Deco i nie osądzam Twojej osoby tylko opisałem co sądzę o serwie

Pozdrawiam

1. Bony leca w m2 tez

2. Serwer jest 4fun ze wzgledu na eq i raty

3. To juz pisalem wczoraj . Exp z moba jest duzy i czasem jest wiekszy niz wymagany u cb i on sie cofa wystarczy zmienic moby albo sciagnac pierscien pd

4. To jest wszystko do zarobienia duzo yang leci tam na serwerze gracze ci podpowiedza

5. Tak w malym stopniu jest pod is bo nikt by zbroi nie kupowal z is jak mozna w grze miec

ban.gif

Opublikowano

1. Bony leca w m2 tez

2. Serwer jest 4fun ze wzgledu na eq i raty

3. To juz pisalem wczoraj . Exp z moba jest duzy i czasem jest wiekszy niz wymagany u cb i on sie cofa wystarczy zmienic moby albo sciagnac pierscien pd

4. To jest wszystko do zarobienia duzo yang leci tam na serwerze gracze ci podpowiedza

5. Tak w malym stopniu jest pod is bo nikt by zbroi nie kupowal z is jak mozna w grze miec

Expile do 40 w m2 - zadneg dodania , zadnej zmiany ;D

1. Bony leca w m2 tez

ahahhahah od 18 do 45 w m2 i zadnego bonu pozdrowienia ^^

Może zrobisz mi sygnę : ) ? :

http://www.mpcforum....40#entry4539340

50% warna nie wiadomo za co

-.-

Opublikowano

By sie przydalo dac jakas misje na krwisty i serca bery albo dodac je do dropu bo tak wbilem szybko 100 lvl i nie ma gdzie ekspic

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Expile do 40 w m2 - zadneg dodania , zadnej zmiany ;D

1. Bony leca w m2 tez

ahahhahah od 18 do 45 w m2 i zadnego bonu pozdrowienia ^^

Jakos inni dropia ^ ^

ban.gif

Opublikowano

DEClu posłucham cie i zrobię to co powiedziałeś na serwie do mnie spierdalaj nobie wiec to zrobię są lepsze serwy niż twoje Pozdrawiam wszystkich graczy a i mam 29 lat wiec kto tu jest dzieckiem????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...