Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Mt2

ImIho

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

jak byłby tut to 70% ludzi zrobi sobie priv serva i będzie na nim grał

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znowy jakby ktos powiedzial zema to nieskonczyly by sie pytania do niego typu co jak zrobiles itp skrzynka zapchana zalamka

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Mi sie resetuje w 3:19 minuci... wie ktos co zrobic??

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

kurde matka mysli ze sie uzaleznilem od kompa i mi neta na tydzien zabrala (wieczorem mam) i jeszce 4 dni bez neta w dzien

@topic

robie serwa od nowa bo zapomnialem passow na stary xD

29105455.jpg
Opublikowano

jestem na gg tylko niewidoczny jestem

kto ma GG kamilsa iech poda

@edit

kurwa !!!!!!

zapomnialem zapisac adres serwera :/

29105455.jpg
Opublikowano

zgadzam sie z przedmówcą, nawet cycuchowi sie nie udalo... ^^ wiec nie ma o czym gadac:P

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano
zgadzam sie z przedmówcą, nawet cycuchowi sie nie udalo... ^^ wiec nie ma o czym gadac:P

cycek nie mial nawet dobrych plikow serverowych mial do JXonline

Opublikowano

Niech tutka zrobią jak zrobić serwer potem ktoś od nas przetłumaczy ładnie i będzie git elegant ;d

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

ja moge tuta zrobic bo juz jes rozgryzlem co do npc znalazlem plik w ktorym dodaje sie itmz do npc juz połączyłem się z ftp po długich dniach i nocach ciężkiej pracy więc serw stanie za jakies 3 dni tylko większy problem z kontami bo nie znam siena mySQL bo rejestracje samą zrobic to nie problem to dla mnie 30min roboty(z dobrymi zabezpieczeniami typu:kod z obrazka pytania itp)ale nie wiem co zrobiczeby na tych kontach bylo mozna wejsc do gry :/

29105455.jpg
Opublikowano

@bujocyna

i co zrobiłeś swój serw ?

to może napisz krótką instr dla osób które mają więcej ramu może coś z tego będzie,to zależy od CIEBIE,liczę na ciebie dam ci kilka piątek za instr

Opublikowano

na podstawie tego co tu jest zrobilem znalazłem folder serwer czy cos takiego i wnim było duzo plików .dll z witaminkami otwierałem je przez c++ i zmnienialem ip na swoje gdy skończyłem zrobilem spolszczenie potem weszłem w folder profile i zrobilem konto potem klikłem na ikone game serwer

@@@@@edit

mam dodatkowe pliki z epvp dji tam mam cos takiego jak profile i taki programik gdzie mam wpisac nick hasło kod do usunięcia postaci

powstaje wtedy baza danych z rórznymi formułami i pytajnikami (?) tyle co sie dało to zrobiłem ale to mało mam pliki serwerowe które w sumie zajmują 5gb (czyli serw podstawa, ch1, bugfix, client creator [niewiem co to jest], programik do spolszczania, client ga,serw creator[mozna edytowac mapy dodawac moby zmieniac exp drop ],char???r creator[fajnie pokazane postacie w 3d])

wszystko to mozna znaleść na epvp niedaje linków {jaki jest dobry program do nagrania filmiku} a i mam też cos takiego jak włącze konto ga londuje na orkach w stalce +9 szamanką choc wcale jej niemamniemam nawet postaci loguje sie

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

hmm a daj filmik który trwa te "5min" na twoim serwie

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...