Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Mt2

ImIho

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do konta problemu nie ma, pogrzebie sie w mysql i będzie... A poza tym to nie problem napisać skrypt wykorzystujący MySQL i tworzący konta...

Aha co do nick_w on sam tworzy serwer newLongjuDE - będzie za tydzień-2 tygodnie... Tak samo poradnik i pełne pliki serwerowe ( TAK Te które dałem NIE SĄ W 100% PEŁNE, NIE ŁUDŹCIE SIĘ )

Opublikowano

Pomyślicie że to noobske ale postawie sobie server i sam bd grał (jak bd instrukcja xD) bo znając życie zablokuje newlongjuDE dla polaków, Angela Merkel za sponsoruje server dla swoich szwabików. ^.^

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

Ale co się czepiasz? Będzie jak w tibii, odpalanych dziennie będzie ze 100 serwerów xD. Gameforge zacznie się walić ;p Fakt trochę mi ich szkoda...

ale przecież nie wszyscy będą na privach grać.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

A mi ich nie szkoda a się go czepiam bo to pewnie jakiś dzieciak, że nie wie o co chodzi w zarabianiu kasy

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

Żeby samemu pograć na swoim serwie nawet nie trzeba mieć neta. Tzw. localhost, bądź 127.0.0.1(to to samo) i sru.

Włączyłem se Ubuntu, i... jakoś tych plików nie mogę ani dotknąć. Tylko te .cfg, .txt. Ktoś coś kiedyś gadał, że .so są na Linuksa. Gówno prawda.

Gość Mounthains
Opublikowano

kombinowałem troszke ale nic nie zdziałałem. Myślałem to to będzie proste taka jak własny serv do wowa

Opublikowano
wykasuj to noobie !!!!!!!!! w ten sposob zniszczyles całą gre metin2 !!!!!!!! było to zatrzymac kurwwa dla siebie close topic za brak scana (kasacja linkow!!!!!!!!!!!!!)

Ale mi cie zal kretynie nie pamietam zebys kiedys napisal cos madrego

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

moim zdaniem te pliki to jeszcze nie wszystko podobno channel1 zajmuje 10,2gb z tego co wiem a tu caly serwer 1,5gb

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

HF:

http://hotfile.com/dl/9648447/c24fcdf/metin2_dbmysql.rar.html

http://hotfile.com/dl/9648389/d64f134/Metin2Blaze.de_Mt2-SF.7z.html

http://hotfile.com/dl/9648375/5bc538f/channel1.rar.html

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Nie no tam musi być jakieś konto! Chociaż 1 bo skąd wzór na skrypt tworzenia kont.... PoSZUKAJCIE DOBRZE! Piszcie swoje postępy dotyczące server

PS. A kto to jest ta Angela Merkel czy jakoś tak ?

]

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wystarczy znalezc serwer z obsługa bazy mysql i skorzystać z darmowego skryptu php na rejestracje. Ta czynność jest chyba najprostsza z tego wszystkiego.. ;/

ei3809.jpg

ICESHARD.COM.PL

Opublikowano

ale wy stawiacie serwa na 10-15 osób czy m2 single player?

The past has gone

Opublikowano

A ja mam pytanie, czy komuś naprawdę udało się zrobić tego serva?? czy tylko się tu popisujecie -,- aha i to trzeba ma linuksie robić?

Opublikowano
P.S banjo1 nie ma z tym nic wspólnego... Poprostu pliki wyciekły teraz tylko KTOŚ musi COŚ z tym zrobić... Fake to były te pliki od Cybucha bo je miałem ;d

Te pliki co miał Cybuch trzeba było wkleić do silnika chinskiego metina2. Bo te pliki to były tylko jak by kreator ustawień żeby ci było łatwiej wszystko zrobić jak znasz chiński ale bez orginalnego silnika i tak cybuch nic by nie zrobił i nie zrobi :]

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid, to wklej to do swojej sygnaturki. Jednak gdy jesteś jedną z larw tego zjeba to najlepiej idź sie powieś

Popieram ;]

Opublikowano

hahahahahahahahaha

tamte ,,pliki" comial cybuch to byl exp bot hahahahahahahaha "

Te pliki co miał Cybuch trzeba było wkleić do silnika chinskiego metina2. Bo te pliki to były tylko jak by kreator ustawień żeby ci było łatwiej wszystko zrobić jak znasz chiński ale bez orginalnego silnika i tak cybuch nic by nie zrobił i nie zrobi :]

hahahahahahahahahaha

29105455.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...