Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Mt2

ImIho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Uruchamiane przez FreeBSD - jak nie mas z tego systemu lub nie wiesz co to jest nawet się nie tykaj dalej tego tematu.

2. Postępujemy tak jak na tym filmiku

Dobra a teraz najważniejsze :

megaupload.com/?d=SXP73ALQ - Podstawka serwera ( Server bez CH )

megaupload.com/?d=ZWPHPIAD - Kanał pierwszy ( CH1 do serwera )

uploaded.to/file/khx3n4 - Baza MySQL zgrana z ClubMT2 ^^

Nie daje skana, nie mam zamiaru wrzucać tyle na ten server. Mam Kasperskiego który nie wykrywa tutaj nieprawidłowości. Mam nadzieje że to wystarczy.

Nie pytać mi się jak postawić ten serwer bo nie odpowiem. Doszedłem na razie do postawienia LoginServer... Jak uda mi się wszystko postawić to napisze poradnik. nIe grawantuje działania, lecz wiem ze te pliki są oryginalnymi plikami serwerowymi prywatywnych serwerów na jakich gracie ( tzn. Longju2, ClubMT2 )

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra dobra zobaczymy ale powiem jednoo w 50% FAKE ale może nie...

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

jesli jest ktos informatykiem to szybciej mu to zajmie, po za tym mozna zrobic priv serwa np dla naszego forum ale na zasadzie cos jak ze kazdy komp który gra jest tez po czesci hostem i i tam pobiera z 20% łącza na serw. tylko najpierw pliki trzeba ogarnac jesli wogole to nie fake

Opublikowano

czemu akurat ten system musi byc? FreeBSD cos tam słyszałem, i wiem ze on jest bardziej pod specjalistyczne funkcje jak hostowanie ale mysle ze na xp tez by się dało coś z tym zrobić.

Opublikowano

a mnie interesuje czy da sie zrobić silngle player mt2 czyli metin2 na 1 os bez neta...

The past has gone

Opublikowano

tylko trzeba będzie zrobić poradnik po polsku i tak żeby wszyscy to zrozumieli

FREE 99LVL

Baby, you're all that I want

When you're lying here in my arms

I'm finding it hard to believe

We're in heaven

And love is all that I need

And I found it there in your heart

It isn't too hard to see

We're in heaven

Najlepsza Piosenka

Opublikowano

Na ElitePvPers Już jest:

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-guides-templates/294559-video-run-partially-serverfiles-install-freebsd.html

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano
@2xup spam reporcik

@topic jak pobieram chanel 1 wyskakuje mi error czy wam tez ?

mi nic nie wyskauje widocznie masz cos zytego jak ty lub nie umiesz pobrać..i juz wszystko pobrałem bez problemu

FREE 99LVL

We're in heaven

It isn't too hard to see

We're in heaven

Najlepsza Piosenka

Opublikowano

szwaby powini to szybko rozkminic chociaz banjo umie pisac hacki wiec z problemami ale sobie poradzi

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

zalezy ile ustawisz ze moze serw pobierać twojego łącza jak 80% i ty wejdziesz i on to kazdy z was ma 50% z tego co przeznaczyłes serwerowi.

tylko ze najlepiej na serw osobny komp a inny do grania bo tka to net obciązasz bo:

- serw musi przesylac odbierac dane

- ty jako gracz tez musisz do serwa wysylac i odbierac dane

wiec nawet jak dasz 100% dla serwa to sam sobie nie pograsz:P

Opublikowano

Ehh...powiem tylko raz.

Aby serwer zadzialal mysiscie miec ok 10gb plikow gry + jakies 2giga na jeden chanel.

I teraz najlepsze, a dla neokidow najgorsze, NIE DA SIE TRZYMAC SERWA I GRAC NA TYM SAMYM KOMPUTERZE. Chyba, ze masz neta 100mega i 10 gb ramu ;]

W sumie nie wiem po co sie tym meczycie. Postawicie serwa, pogracie jako gm, ale co z tego? Jaka w tym zabawa ? Nie wiem...

A sprobujcie sie przyczepic...grr...info sprawdzone.

Opublikowano
Ehh...powiem tylko raz.

Aby serwer zadzialal mysiscie miec ok 10gb plikow gry + jakies 2giga na jeden chanel.

I teraz najlepsze, a dla neokidow najgorsze, NIE DA SIE TRZYMAC SERWA I GRAC NA TYM SAMYM KOMPUTERZE. Chyba, ze masz neta 100mega i 10 gb ramu ;]

W sumie nie wiem po co sie tym meczycie. Postawicie serwa, pogracie jako gm, ale co z tego? Jaka w tym zabawa ? Nie wiem...

Kolejny NeoKid MrCybuch-a

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano
Ehh...powiem tylko raz.

LOL ! ale z ciebie poryp kto ci czlowieku tak nagadal ze to 10giga zajmuje miales te pliki ??

A jesli chodzi o pliki to juz nie pierwsze i napewno nie ostatnie

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

Heh pliki są ściągane przez mojego kumpla hehe może i postawi serva ale tylko dla paru osób straszne wymagania napewno internetowe xD informatyk to daje rade hehe

Opublikowano
wykasuj to noobie !!!!!!!!! w ten sposob zniszczyles całą gre metin2 !!!!!!!! było to zatrzymac kurwwa dla siebie close topic za brak scana (kasacja linkow!!!!!!!!!!!!!)

ADHD ? O huj ci chodzi? Jakiś uraz masz, co ci do tego że każdy bd gm-em i bd biegał w stali +9, "zniszczyłeś grę metin2" pff chyba zarobki dla tych skurwysynów z gameforge.

@up tak jak z tibią mają grają na real, potem priv exp x1000 a potem stawiają własne servery x10000000000000000000000000000 wbijają 433432432545 lvl i kończą z tą grą xD

Ps:Już nie gram w to gówno @up

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano
wykasuj to noobie !!!!!!!!! w ten sposob zniszczyles całą gre metin2 !!!!!!!! było to zatrzymac kurwwa dla siebie close topic za brak scana (kasacja linkow!!!!!!!!!!!!!)

Król powrócił!!!razor is back...

FREE 99LVL

We're in heaven

It isn't too hard to see

We're in heaven

Najlepsza Piosenka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...