Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej grze internetowej da się zarobić?

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam lol'a. Wbijesz 30 lvl i z 40 postaci to masz ok. 200 zł.

HAHAH, Wątpie. Ostatnio takie konto sprzedałem za 30 zł. Nikt nie chce kupować kont w lolu bez dobrej dywizji albo bez skinów :)

Ja sam mam gold V i ok. 33 skiny. 60 postaci i licze na 300 zł.

Opublikowano

Polecam lol'a. Wbijesz 30 lvl i z 40 postaci to masz ok. 200 zł.

I Ty byłeś moderatorem lola? Napisałeś totalną głupotę... Takie konto ( z np. goldem ) pójdzie za, bo ja wiem, 30 zł?

Na Metinie można w miare zarobić botami, ale łatwy ban jest...

Opublikowano

najlepiej się zarabią w sposób PPA sam na tym zarabiam mnóstwo pieniędzy jak coś pisz na pw to cię mogę wprowadzić w ten świat :). A najlepiej zarabia się chyba na Metinie robisz serwer i możesz kupę kasy zarobić.

Opublikowano

W tej chwili niestety lol jest najbardziej popularną grą w internecie :( Piszę niestety ponieważ ciężko na nim zarobić. Sprzedaż konta jest nieopłacalna a zarobić można jedynie na boostowniu kont co nie dość, że jest niepewne to wymaga umiejętności.

Opublikowano

Na metinie. Robisz serwer, a po tygodniu wyłączasz i liczysz hajs. Nie zapomnij o dużej ilośći rzeczy w IS i reklamie na MPC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...