Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej grze internetowej da się zarobić?

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie. Kiedyś grałem w tibię i zarobiłem parę stówek, ale teraz spadła ilość graczy i postacie oraz gold chodzą po bardzo małych cenach... Zna ktoś może jakąś grę na której da się zarobić sprzedawając gold itp. na allegro (tylko, że nie za jakieś marne grosze ;s)

Rekrut
Opublikowano

Za Tworzenie hacków do gier ogólnie mógłbyś zarobić ;] Albo za robienie botów itd.

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

No też dawno w to nie grałem. Ostatnio wszedłem to zobaczyłem dokładnie to co mówisz. Ale jak grałem jeszcze kilka miesięcy temu, to kupowali konta, może czasy się zmieniły :)

Opublikowano

teraz najbardziej znane i grane gry do league of legends i cs 1.6 , ale tylko w lolu da się coś zarobić , metin 2 dużo czasu się traci i 300 to więcej za prąd dasz , chyba ze jesteś tak dobry ze w 1 dzień masz 30 level

4story - łucznik , wojownik 90 level 350-450 zł ale jak się nie znasz na grze to 40 levelu nie dograsz

tibia - nie polecam (konto 150-200) nawet 400 zł ale nikt nie kupuje ...

w sumie to ci polecam 4 story , gra wciąga i się w nią gra nie myśląc o tym że się gra dla kasy :D

osobiście sprzedałem konto 70 lvl zaklinacza za 300 zł

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Na yanga'ch w metinie da się zarobić jak masz konta wysoki lv i idziesz np. na dt zdobywasz 2kkk i sprzedajesz , ew. expisz masę kont i sprzedajesz.Posprawdzaj statystyki różnych gier i wybierz tą w której jest najwięcej graczy.

Opublikowano

Według mnie Tibia, Metin, Warrock odpadają. Z tych gier cały czas uciekają gracze i nie przybywa ich zbyt wielu.

Poleciłbym jakieś aktualne tytuły, które są teraz popularne: LoL, mozesz poczekac na SWTOR, może też WOW, chociaz ten tez ostatnio coraz gorzej.

Opublikowano

Praktycznie na większości gier możesz zarobić. Poprzez sprzedawanie kont na przykład. :)

Polecam metin2, dużo osób kupuje do tej gry konta.

Opublikowano

łał nie wiedziałem że ktoś na mpcforum jeszcze gra w 4 story oprócz mnie uważałem że tą grę mało kto zna.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Farmerama - sprzedaż kasy lub w trakcie eventu Gif&Trade można sprzedawać przedmioty, które się wygrało/zdobyło. Puszczasz bota i 3kk (1kk - 10zł) w ciągu 3dni (na jednym koncie)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

nie grałem w farmerame ale na allegro ale są sprzedawcy którzy sprzedają 100tyś za złotówkę.

1330007971-U359964.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

DarkOrbit, odpalasz bota, wracasz za 2 miesiące, sprzedajesz konto za 300-700zł :D

Opublikowano

Up.Ooo powrót mistrza?? :P

Top@ Darkorbit oraz metin2 na privach i na pl

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Dark orbit nie. Dlaczego? Żeby było dobre konto sam musisz zainwestować minimum 100 zł :). Aby zarobić to tylko gry dla największych niedołęg życiowych. Czyli Tbia, Metin2, 4story, LOL. :)

1328363902-U526345.png
  • 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszam do przeglądarkowej gry, w której rozbudowujemy swoją wioskę i budujemy kopalnie złota! W tym momencie 1 gold = 5 euro :) Polecam rejestrowanie się z Mojego ref linka, bo i tak zostaniecie do kogoś przypisani (Pewnie do jakiegoś Rumuna, a lepiej żeby pieniądze zostawały w Polsce! :))

Zapraszam!
x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...