Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blokada , haslo na konto admina

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@PanZagłady , Ty na prawdę jesteś pojeb#ny ??? gość nie prosił o Twoje zdanie tylko kur wa o POMOC !!!! a jak nie chcesz mu pomóc to się nie wypowiadaj !!! na prawdę Ty masz coś z głową ??

Przecież nie napisał że " proszę o kazanie na temat mojej blokady " , piszesz jedno i to samo , że dostał kare za olaną naukę , a co Cię to kur wa interesuje ! nie trawisz takich ludzi to po co piszesz ??

@Autor : F5 , nigdy nie próbowałem na Win7 .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

keyloger nie ma możliwości zainstalowania, musi być instalowany jako administrator przez administratora

ps. w sumie się da ale to trudniejsze niż samo zresetowanie hasła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A co za problem ustawić telefon tak żeby nagrał wszystko co się dzieje na klawiaturze ? Prosisz żeby Ci ktoś wpisał hasło i to się nagrało.

Opublikowano

Jeśli ten temat przeczyta twój ojciec to taka prośba ode mnie

Zrób swojemu Synowi Hasło na bios-a ale nie na opcje setup tylko tą 2

drugą sprawą jest zablokuj mu mpcforum na routerze :]

Opublikowano

@up Jesteś śmieszny ,że japierdole ,może jeszcze jakieś wypowiedzi?

Potrzebna mi odpowiedź.

P.S. WodnyGłaz ty jesteś normalny , nie potrzebujesz informacji dot. mojej kary itd...

Kara nie dotyczy moich wyników z nauki , nie jest to nic związanego ze szkoła.

@CienkiGracz

takie cos nie mam mozliwości bytu - ojciec tak zasłania klawiature ,że srać się chce...

Opublikowano

czego ty chcesz więcej ? dostałeś informacje i nie licz że ktoś dla ciebie poświęci czas i będzie wyszukiwał albo jeszcze specjalnie pisał co masz robić, nie potrafisz wyszukać w google tematu to twój problem bo wszystko dokładnie opisane i objaśnione.

tu masz pomoc z GOOGLE po polsku : www.google.pl/search?q=reset+has%C5%82a+windows

jest tyle metod tylko dopasować właściwą dla siebie by ją użyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Widzę, że pomimo długiej przerwy w odpowiadaniu na ten temat autor nadal nie uruchomił swoich szarych komórek w mózgu.

Robem cały czas pisze, że Google da ci odpowiedź na wszystkie problemy tylko musisz zacząć myśleć.

Nie zamierzamy cię prowadzić jak małe dziecko za rączkę abyś rozwiązał swój zasrany problem.

Hiren's BootCD też miał program do resetowania hasła w Windows.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...