Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blokada , haslo na konto admina

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mój stary się wkurwił i dał mi hasło na każde konto na komputerze + zdegradował wszystkie konta do ograniczonych i zostawil jednego admina.

OK , jak wejsc na konto admina? zapomniałem dodać ,że założył blokade rodzicieską i mogę grac tylko w piatki , soboty i niedziele...

Opublikowano

zapomnij dziecko, bez hasła ojca w żaden sposób nie wejdziesz co najwyżej możesz usunąć hasło admina bez możliwości późniejszego przywrócenia hasła ale to rozpozna od razu że było coś kombinowane w kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja kiedys zrobilem tak.. Zalozylem konto nowe gdy wszedlem na admina. Potem jak cos je usuwalem i znow zakladalem itd. Tylko ze u mnie bylo tak ze jak wbilem na nowe konto to usunalem haslo na starym. Starszy sie odczepil. Bo gdy tylko wbilem na kompa z haslem gdy byl odpalony - hasla nie bylo. Chyba ze dostaniesz wpierdol lub co innego. To moze pozniej przypomna mi sie inne tricki

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

tylko jak jak wyraźnie napisał : NIE ZNA HASŁA ADMINISTRATORA a je trzeba podać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Widzę, że nikomu nie wpadło do głowy, że ojciec musiał mieć konkretny powód by tak ostro zareagować :).

Podejrzewam, że autor nie widział świata poza grami i zaniedbał ostro edukację. Pewnie ostatnio miał wywiadówkę i wyszło na jaw jakie ma postępy w nauce. Także ja się absolutnie nie dziwię reakcji jego rodzica. Też bym tak postąpił :).

@Rozwiązanie:

Weź się do nauki i ogranicz granie do minimum bo kiedyś będziesz tego żałować. Nawet nie próbuj robić z siebie niewinnego skrzywdzonego chłopczyka . W grudniu są wywiadówki by rodzice dowiedzieli się o ocenach przed zakończeniem semestru i pogadali z dziećmi nt. poprawiania ocen.

Życzę miłej nauki i mądrzejszego postępowania w życiu.

PS: Jeśli mnie zjedziesz to oznacza , że prawda jednak boli.

jqeuR.png

Opublikowano

Możesz jedynie usunąc hasło ale wtedy będzie wtopa

BTW: I ta kara na kompa to na pewno za dobre wyniki w nauce i wg bo jesteś super...... ;)

@UP sek szybszy tylko ja to napisałem w skrócie ^_^

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jeśli już musisz to w internecie jest obraz płyty, który zgrywasz na nią i po wrzuceniu do napędu oraz ponownym włączeniu komputera pokazują się wszystkie hasła z komputera.

Mi pomogło i nie powinno Ci długo zająć szukanie tego pliku .iso ;).

@Edit

Polecam frazę "ophcrack.iso" i wyszukiwarkę Google.

@PanZagłady (down)

Tylko, że autor tematu nie prosił nas o ponaglanie do nauki, lecz o pomoc w "odgadnięciu hasła do konta administratora komputera" .

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jeśli już musisz to w internecie jest obraz płyty, który zgrywasz na nią i po wrzuceniu do napędu i ponownym włączeniu komputera pokazują się wszystkie hasła z komputera.

Mi pomogło i nie powinno Ci długo zająć szukanie tego pliku .iso ;).

No i ? Jego rodzic sprawdzi czy ktoś o danej godzinie nie siedział :). Jest dziennik zdarzeń w systemie więc można łatwo sobie sprawdzić ;).

jqeuR.png

Opublikowano

ha, botowalna dystrybucja linuxa , nagrać na płytke i jest wszystko by przeglądać internet przynajmniej i nikt się nie dowie że ktoś siedział na kompie , nawet i filmy poogladać się da bez problemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

taki problem samemu poszukać zamiast nudzić ?

niechce mi się pisać tutorialu ale wystarczy w google wpisać : reset hasła windows

którąś z opcji na pewno da się użyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@ robem

No tak, ale nie pogra sobie w swoje kochane strzelanki. Pewnie nie chodzi mu o sam internet bo za internet raczej ojciec by mu bloka nie założył .

@ Autor

Człowieku ty nawet nic nie musisz nam opowiadać. Wystarczy opis zachowania Twojego ojca czy jak tam go nazywasz "starego" z brakiem szacunku do niego.

Normalnie by tego nie zrobił. Pewnie olałeś naukę i tylko grasz w strzelanki. Ojciec miał dość bo nie będzie wychowywać i utrzymywać lenia, który nie uczy się i tylko gra. Ten temat pokazuje, że jestes ogromnie uzależniony od gier i grania w nie skoro już gorączkowo niczym gramoholik szukasz sposobu na granie w swoje gry.

jqeuR.png

Opublikowano

przecież ci napisałem, nie będę za ciebie kopiował tutorialu z internetu sam sobie przeglądnij i wybierz odpowiedni dla siebie

@UP PanZagłady jak widać ma nas gdzieś i nawet nie raczy przeczytac co piszemy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie mogę nic znaleźć , może wyślij mi linka na pw z działającym resetem hasel (tut jakis mi wyslij)

@ OJAPIERDOLE dzięki wam za pomoc , mam makro z klawiatura razera (dzi%ki)

Wlącz makro i każe mu wpisać haslo ,żebym mógł włączyć gre - (jest zajebiscie)

(robem i panzagłady mam na was wyje%ane , dzi%ki)

Opublikowano

Inteligent się znalazł . Jak ci nikt nie może pomóc masz lepszy sposób ?

Stary i tak cie udupi jak zobaczysz , że grasz .

Opublikowano

A może spróbuj tego Sposobu ?

http://www.youtube.c...h?v=w1tofx8erCI

Ty naprawdę umiesz myśleć ? Przecież jak on skasuje hasło to jego ojciec się kapnie i będzie miał po komputerze i graniu.

@ Autor

Pokazałeś swój żenujący poziom. Dlatego nawet nie chciałem ci pomagać bo wiedziałem, że ojciec nie nadaremno dał ci karę. Jeszcze klawiatura razera.. takie kupują tylko maniacy od gier.

Powinieneś sobie zafundować makra w swoim mózgu.

Mam nadzieję, że ojciec cię udupi i całkiem zablokuje ci korzystanie z kompa do czasu poprawy postępów w nauce.

EOT.

jqeuR.png

Opublikowano

ja napisałem ,że chce poznać haslo?

Chce je wypier%olić , nie chodzi tu o nauke , klawiatura na poprzednie swieta od cioci i wujka (wiec moze sie nie wypowiadaj na temat mojej edukacji)

Może dacie jakieś inne pomysły ,bo makro nie działa ,w taki sposób jaki chciałem....

Opublikowano

Zawsze możesz tak:

• Odpalasz tryb awaryjny (F5 jak się komp odpala)
  • Wchodzisz w uruchom i wpisujesz "control userpasswords2"
  • Kasujesz hasło z wybranego konta

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

działa jak sie wie jak wpisać ale głupota kopiowania z netu bez doinformowania nie powiedziała że jak jest hasło na konto Administratora komputera należy je i tak podać by się zalogować polecenie może być wykonane tylko jako administrator komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...