Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Promocode]T-127+dzień premium-ponownie dostępne

Crisp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba już coś mówiłem ci na temat "kto podejmuje decyzje odnośnie zamknięcia tematu" :/

Na razie nie ma spamu, więc nie zamykam.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz spróbuje, dzięki za pomoc ;)

//edit

Wysyłają tylko jeden email i to nie jest ten z kodem :)

//edit 2

zapomniałem dodać, że na wp email z kodem jest w Spamie a w yopmail nie ma spamu i mi się zdaję że dlatego nie dostaje kodu

Teraz jest wszystko dobrze (wysłałem jeszcze raz na Gmail i był inny kod) ale nie działa strona Worldoftanks.eu

///Nie pisz więcej duble ;)

Opublikowano

Wysyłałem te kody parę razy, dodawałem all śmigało aż po czasie zablokowali mi konto na forum (Your account has been blocked), da się grać, tylko na forum nie mogę wejść wie ktoś czy to bug czy coś?

Opublikowano

kody przychodza tylko jak przychodzi kod bez potwierdzenia poczty to nie dziala, pierwsza wiadomosc na poczcie musi byc z linkiem strony ,potwierdzamy klikajac na link ktory przenosi nas na strone ktora potwierdza poczte i informuje ze za kilka minut przyjdzie kod. u mnie tak to dziala inaczej jak przychodil kod to on sie nie aktywowal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...