Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z BATTLELOG ! HELPP!

An1mus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów... Mam ogromny problem z Battlefield-em. Gre kupiłem wczoraj i głupi nie przeczytałem nic o tym programie ORGIN... Założyłem tam konto z racji tego że 18 lat nie mam podałem e-mail rodzica tzn mój ale niech będzie.. Nie czytałem nic o programie i nie wiedziałem ze wszystkie konta z EA przeniesione są tam gdybym wiedział albo chociaż napisali by w instrukcji co i jak to dodał bym gre do starego konta.. Chodzi o to ze ten e-mail był przypisany do innego konta EA i teraz gdy chce sie zalogować do BattleLoga przekierowuje mnie na tamto konto.... A do ORGIN mogę logować sie tylko za pomocą Nick-u... Co mam zrobić w takiej sytuacji... Gra Tania nie była a mogę grać tyko w SINGLE PLAYER : // Wiele osób ma te sam problem a do pomocy technicznej EA nie da sie dodzwonić a na maile nie odpowiadają...

LICZE NA POMOC Będa " Lajki" !!!!

Opublikowano

I to jest kolejny przykład NIEUWAŻNEGO CZYTANIA. Możesz sobie pisać do suppo, ale oni nic nie poradzą. Żeby grać w Battlefield 3 to musisz mieć ukończone 18 lat. Przy rejestracji też musisz podać minimum 18 lat, ponieważ nie będziesz mogł grać w multi.

Opublikowano

Czyli nic się nie da zrobić ? W sumie to nawet dobrze bo jak bym zaczął grać w multi to bym zawalił szkołę konkretnie :D No nic najwyżej kupie sobie nowego CD Keya

Opublikowano

I to jest kolejny przykład NIEUWAŻNEGO CZYTANIA. Możesz sobie pisać do suppo, ale oni nic nie poradzą. Żeby grać w Battlefield 3 to musisz mieć ukończone 18 lat. Przy rejestracji też musisz podać minimum 18 lat, ponieważ nie będziesz mogł grać w multi.

Pisałem już o tym. Muszę do kumpla napisać w jaki on dokładnie sposób do rozwiązał, wiem tyle, że PISAŁ do suportu na stronie, i po 24h napisali mu nowy cd key (bo ten stary zablokowali), dali instrukcję co i jak i na wszelki wypadek napisali mu żeby konto założyła osoba dorosła ;). Także ninentales nie wprowadzają ludzi w błąd, że nic nie mogą zrobić, bo od tego są, tyle w tym temacie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie napisałem im co i jak... Po 1h otrzymałem instrukcje z nowym CD-Keyem POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY MAJA TEN SAM PROBLEM :D

Temat close

Opublikowano

Wysłałem im mój cd key oraz ID origin i napisałem co i jak. Pisałem z ea.com to odpowiedz dostane na Emaila czy gdzie?

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Opublikowano

Pisałem już z dwoma pomocnikami ea, jednym z nich był Vivek a drugim Miosh (nie pamiętam dokładnie) żaden z nich mi nie pomógł. Moglibyście mi wysłać co pisaliście do supportu ? Już tracę wiare iż będę mógł pograć w BF3 bez kupowania nowego cd-key'a.

pc_sgt.Hobbit.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...