Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kd bot problem znow

piotrekdul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeczytalem poradnik o Run time error http://www.mpcforum.pl/topic/452939-kdbot-runtime-error-5-naprawa/page__st__60 Wyskakuje mi tylko run time error 05. Próbowałem zmienić język ale w ostatniej zakładce nie mogę piszę takie coś "Instalator nie mógł zainstalować wybranych ustawień regionalnych. Skontaktuj się z administratorem systemu" a jest tylko jeden profil, jak próbowałem uruchomić program jako administrator wyskoczyło mi coś takiego "Nie można uruchomić następującej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzenia z nią urządzenia" Mam płytkę do windowsa a mój system to Windows Xp Professional SP3

Opublikowano

Aj koledzy fachowcy.hehe

Nie masz włączonej usługi Panel sterowania>Narzędzia administracyjne>usługi

jeśli nie znajdziesz usługi od ustawię regionalnych to ratuje cie tylko format;)

Nie mam pojęcia;] Musisz sam dojść do tego...

Włącz wszystkie i zobacz czy działa, jeśli tak to wyłączaj po jednym i sprawdzaj a jak ci się nie chce tak bawić to zrób format i po problemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...