Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBot "Runtime Error 5" naprawa.

atos1234

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, ja mam taki problemik, bocik smiga super, nawet podnosi itemki i tu jest coś nie tak ponieważ podnosi je dopiero po 30 sekundach od dropnięcia, jest to troche irytujące,ponieważ mam zaznaczone żeby najpierw podnosił a potem atakował, jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to niech pisze

Mysle ze to sie tez komus moze przydac, pobawilem sie troche i wychodzi na to ze opcje rozkladaja sie tak :):

http://imageshack.us...dvdddddddd.jpg/

te udalo mi sie wywnioskowac, reszty nie wiem, pewnie jakies quest itemsy czy CUS podobnego :P

Opublikowano

Cześć mam system Windows XP professional 32 bit sp 3 nie mam płytki i nie mogę zainstalować jeżyków jak ustawiam zęby był jerzyk angielski to pisze ze trzeba zainstalować w tej ostatniej zakładce zaawansowane proszę o pomoc

Opublikowano

Mam problem prosze o pomoc .

A dokladniej jak ustawiam zęby był jerzyk angielski to pisze ze trzeba zainstalować w tej ostatniej zakładce zaawansowane

co mam zrobic?

Opublikowano

A co zrobić gdy jeśli zmienię unicode, to net na mozilli przestaje działać, nie mogę ściągać plików ani uruchomić żadnego silka(mam wtedy net engine error)?

Proszę o szybką pomoc, potrzebuje pet filtra :<

Dodam, że mam vistę i gdy 2 lata temu grałem na ksro to zmieniłem unicode na koreański i net działał...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktoś może pomysł, tzn pliki potrzebne do zmiany językowej ? Nie posiadam win na płycie. Win xp.

162dfe42df17b2f684da2d437ab51c23.jpg

@edit, poradziem sobie ;) ale 1.5h szukania stracone ^^

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Ludzie sprawa... Zrobilem wszystko tak jak w poradniku(win XP) i nadal runtime error

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

zrobiłem tak jak napisałeś, zainstalowalem ten pliczek ale tak czy inaczej mam to

56093856.jpg

po odpaleniu bota i nic wiecej sie nie dzieje

mam windows 7 32bit

hmz9.jpg

Opublikowano

zrobiłem tak jak napisałeś, zainstalowalem ten pliczek ale tak czy inaczej mam to

56093856.jpg

po odpaleniu bota i nic wiecej sie nie dzieje

mam windows 7 32bit

Instalowałeś library files? Jeżeli tak to zrób nowe konto bez polskich znaków

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Wyskakuje mi tylko run time error 05. Próbowałem zmienić język ale w ostatniej zakładce nie mogę piszę takie coś "Instalator nie mógł zainstalować wybranych ustawień regionalnych. Skontaktuj się z administratorem systemu" a jest tylko jeden profil, jak próbowałem uruchomić program jako administrator wyskoczyło mi coś takiego "Nie można uruchomić następującej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzenia z nią urządzenia" Mam płytkę do windowsa a mój system to Windows Xp Professional SP3

Opublikowano

Aby zmienić język programistyczny, trzema mieć windowsa obojętnie, czy jest on na dysku czy na płytce. Następnie wybieracie ścieżkę, z której będzie system pobierał wymagane pliki. Ów pliki znajdują się w folderze I386, po czym restartujecie komputer. Innego rozwiązania nie ma.

Opublikowano

niestety w moim bocie zaistnial problem, mianowicie po kliknieci f6 bot ani nie zabija mobkow ani nie da sie go pozniej wylaczyc przyciskiem f7 :) jest jakies rozwiazanie? z gory dziekuje :)

Opublikowano

Siemano ja mam problem . Mam Viste zmienilem wszystkie jezyki tak jak powinno byc a teraz tak wystepuja problemy wlaczam loadera edx potem add atomix naciskam sro_client i blad

Error najpierw Could not open the file a potem Fatal Error The PK2Reader could not load C:/Users\Grazyna\Downloads/eros/atomix silkroad client /media pk2.

Co moze byc prosze o szybka pomoc!!!Czekam

Edit Gdy chce wlaczyc normalnie silka nastepny blad Could find FileManager.dll Now silkroad online launcher is closing.

Wystepuje to po zmianie jezyka administracyjnego tzw Unicode zmieniam na Angielski stany i takie bledy mam co moze byc?|

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...