Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sprawdz ile musiałbyś zapłacić ( Piractwo )

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oko?o ilu z? b?dziesz musia? zap?acic ?

• 500z?
      5
    • 1000z?
      4
    • 2000z?
      4
    • 3000z?
      9
    • 5000z?
      15
    • wi?cej jak 7ty?
      8
    • oko?o 10ty?
      23
    • wi?cej ni? 13ty?
      26
    • wi?cej jak 20ty?
      18
    • oko?o 30ty?
      21
    • Nie mam tyle kasy :D
      38

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki fail z tym żałosnym kalkulatorem bo tak się składa, że pobieranie (nie udostępnianie) plików muzycznych i filmowych nie jest karalne i nie mogą za to brać kasy :).

Jedynie oprogramowanie w naszym kraju jest karalne w 2 przypadkach (pobieranie/udostępnianie) . Przez oprogramowanie rozumiemy (programy/gry).

@ Anteras

jak zaszyfrujesz odpowiednio dyski długim hasłem, którego nie złamiesz z użyciem słownika , które będzie miało 40 znaków lub więcej , które będzie miało znaki specjalne , alfanumeryczne, litery , cyfry i interpunkcje to mozesz byc spokojny. Najlepszy szyfr to AES . Bankierowi z Brazylii zajumali taki zaszyfrowany dysk i przez kilka lat nie złamali go (pomagało im FBI) i musieli go oddać właścicielowi ;).

AES ?? czyli??

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

19566 zł o.O

To chyba jakieś żarty . 50 audio to 5 albumów po 60zł =300zł

10 gier ok. 3 tys.

Co to ma być ?

Opublikowano

Adobe Photoshop... 9.714 zł .... lipa coś ten licznik jest. 9tys. za Ap ? -.-

X

by Me.

Opublikowano
filmy mi zajmują tylko 6TB :s

gry 4TB ;s

a muzyka 2TB :s

yhy a mi gry zajmują 40 TB i jestem pro fajne bajeczki ziomek tylko płakać ze śmiechu :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Dziwicie się że za samego photoshopa 9k no bo to ma być kara..... myślicie że jak macie pirackiego to jak was złapią to zapłacicie jak za normalna licencje i wszystko CACY.... o nie!!! To ma być kara.... dlatego tak dużo to ma dać do zrozumienia że lepiej od razu zapłacić legalnie niższą cenę niż potem wybulić parę kafli....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dziwicie się że za samego photoshopa 9k no bo to ma być kara..... myślicie że jak macie pirackiego to jak was złapią to zapłacicie jak za normalna licencje i wszystko CACY.... o nie!!! To ma być kara.... dlatego tak dużo to ma dać do zrozumienia że lepiej od razu zapłacić legalnie niższą cenę niż potem wybulić parę kafli....

A ja się dziwie, że dzieci wieżą w te bajeczki że karę zapłacą itp itd :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@ Ventis

Kara to kilkukrotność ceny oprogramowania. Adobe Photoshop kosztuje nie 200 zł a 3-4tys zł . Więc zgadzałoby się z tym przelicznikiem kary ;).

Ja jedynie mam 500gb muzyki (same albumy najwyższej jakości Flac / mp3 (320kb/s) ) i 1TB filmów.

50gb zdjęć osobistych. 200gb baza ebooków .

To wszystko na kilku zewn. dyskach firmy WD .

PS: Przez tą posraną powódź nieźle ceny podskoczyły :/. Dysk 1.5TB zewn. obecnie 400zł lub więcej a jak kupowałem to wart był 239zł ...

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...