Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sprawdz ile musiałbyś zapłacić ( Piractwo )

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oko?o ilu z? b?dziesz musia? zap?acic ?

• 500z?
      5
    • 1000z?
      4
    • 2000z?
      4
    • 3000z?
      9
    • 5000z?
      15
    • wi?cej jak 7ty?
      8
    • oko?o 10ty?
      23
    • wi?cej ni? 13ty?
      26
    • wi?cej jak 20ty?
      18
    • oko?o 30ty?
      21
    • Nie mam tyle kasy :D
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyszło więcej niż 1000000 xD A i tak zaniżyłem bo obliczałem tylko lapka,

Mam więcej niż 500 filmów

Gierek mam ok 150

Muzyki to no :D Nie powiem :X

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha ;)

108927 zł

Znam przypadek z sąsiedniej miejscowości , wredny kumpel podjebał go do policji .. kara 55 tys ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

no to chyba jakiś dziwny przypadek bo policja w kraju nie zajmuje się takimi sprawami jak prawa autorskie zwłaszcza dla muzyki czy filmów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ojjj.. Już chyba spokojnie spać nie mogę... ;/

225630 zł

P.S Co do gier. Wole oryginały! Na filmy chodze do kina ale oczywiście nie na wszystkie. A co do muzyki to słucham często, więc ściągam często :P

Szkoda że najgorszy nie jestem :P

Opublikowano

no to chyba jakiś dziwny przypadek bo policja w kraju nie zajmuje się takimi sprawami jak prawa autorskie zwłaszcza dla muzyki czy filmów

Jak masz to w domu , nie handlujesz tym to raczej nie ma o co się bać.

Gorzej jak ktoś sprzedaje to i go przyłapią (częste sytuacje na giełdach ) Kuzyna kolega tak wpadł i ciekawie nie ma ;)

Opublikowano

Jaki fail z tym żałosnym kalkulatorem bo tak się składa, że pobieranie (nie udostępnianie) plików muzycznych i filmowych nie jest karalne i nie mogą za to brać kasy :).

Jedynie oprogramowanie w naszym kraju jest karalne w 2 przypadkach (pobieranie/udostępnianie) . Przez oprogramowanie rozumiemy (programy/gry).

@ Anteras

jak zaszyfrujesz odpowiednio dyski długim hasłem, którego nie złamiesz z użyciem słownika , które będzie miało 40 znaków lub więcej , które będzie miało znaki specjalne , alfanumeryczne, litery , cyfry i interpunkcje to mozesz byc spokojny. Najlepszy szyfr to AES . Bankierowi z Brazylii zajumali taki zaszyfrowany dysk i przez kilka lat nie złamali go (pomagało im FBI) i musieli go oddać właścicielowi ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Ale pomyślmy gdyby tak na prawdę ktoś na chatę zrobił nalot to większość z biedniejszych rodzin by poszła sobie odsiedzieć po rok, półtora bo po prostu by nie mieli pieniędzy aby zapłacić po 10k+ kasy za piractwo Mój wynik to 38 tyś : P

Miejmy nadzieję że nikogo to nie dosięgnie :D

notoacta250.png

Opublikowano

Mojemu znajomemu zablokowali internet na tydzien a potem zmniejszyli predkosc do 100kb/s do konca miesiaca razem w wydrukiem wszystkich torrentow uzytych i pobranych...

widze ze filmy duzo daja a ja mam ogromna kolekcje filmow na dysku nawet po kupnie zgrywanych...

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...