Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbny egazmin

Graboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie mialem probny tego koncowego na 3 klase. Za kilka miesiecy glowny ;] Historia w miare latwa , polski , Wyprawka (temat mialem z dziadow II na temat czlowieczenstwa) i jedno krociutkie ;] Na polski mielismy 2 h a wszyscy napisali w 30 min :D

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Niewiem jak miałeś ale my (ja) mam za to ocene która jest dość ważna nie uczyłem sie bo bez sensu kuć materiał ciul wie jaki lecz ja wole sie postarac a przy okazji sprawdzic ile pamietam

LOL

Wy macie z tego oceny ?? Jak ja chodziłem do 3 gim to oceny z próbnego nie było ani nic tylko punkty ;d

fs_pc.png

Opublikowano

Próbny zawsze robią łatwiejszy 2x, sprawdzają Wasze możliwości, a potem odpowiednio podwyższają poziom żeby nawet najgorsze kaleki szkolne, coś napisały i żeby szkoła nie wyszła najgorzej.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

18/22 z histori

Z wosu jeden błąd

I warto dostane dobrą ocene ;)

z Polskiego (zakmnięteych ogólnie wszystkie zamknięte były)

19/21 z polskiego mistrz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak przejrzałem wasz ten próbny to się za głowę złapałem

Dobrze że ja jestem starszy rocznik :)

Czemu sie złapałeś?Taki łatwy?Jakbym taki miał test koncowy to fapu fapu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zależy

Rocznik 96 szedł nowym programem więc dla roczników 95-94-93 może to być trudne.

Idę podziękować mamie że mnie parę lat wcześniej urodziła :F

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Mówicie że z historii był łatwy ... ? A możecie mniej więcej napisać co z tej historii było.. (Bo ja jeszcze nie miałem)

A moje wiadomości z podstawówki na temat historii legły w gruzach :D Ponieważ miałem takiego nauczyciela

co każdy miał 5tkę + kartkówki z książką :D To się trochę obawiam. Ehhh ta moja historia

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Kuźwa... -1(chyba, nie pamiętam tej odpowiedzi...) punk z polskiego ;/ Czyli razem 19 + pisemne. Ciekawe jaki procent. Z historii masakra.

@up

Zapewne masz z innej komisji, tj. inny test.

kochamplastik.png
Opublikowano

@nn49

Serio, za próbne oceny? Bk. To jest tylko po to, żeby zobaczyc jak to wygląda i byc przygotowanym w kwietniu, żeby na nowo nie tłumaczyc wpisywania kodu ucznia itp itd. A co mi z tego, że napisze to w 5 min, skoro i tak musze czekac, aż czas minie.

Kilka latek temu nikt nie musiał czekać. Skończyłeś, kładłeś kartkę na rogu ławki i wychodziłeś. Z resztą i tak Wam będą tłumaczyć jak kodować.

@Monkey

Nie robią łatwiejszego, robią raczej coś w stylu sondy. Patrzą z czym uczniowie mają problem itd. Z resztą tak samo robią nauczyciele.

@Truth

Po co nauczycielowi potrzebny jakiś zapis w statusie ? Jest to praca sprawdzająca Twój poziom. Fakt czy szkoła stawia za to stopnie czy nie, jest decyzją dyrekcji i grona pedagogicznego. Nie nasza wina, że miałeś/masz nauczycieli z " głupimi ryjami".

Opublikowano

Ja polak 15/21

A wos 18/24

Najlepiej nie było.

Ja zawaliłem z tą datą na wosie ponieważ to było p.n.e i nie spojrzałem na to.

Tutaj macie testy:

http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,10773617,Probny_egzamin_gimnazjalny_z_CKE_2011_2012___historia.html

http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,10774164,Probny_egzamin_gimnazjalny_z_CKE_2011_2012___jezyk.html

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Słuchałem relacji od znajomych i szczerze mówiąc, spodziewałem się czegoś trudniejszego... xdd

Oby w następnym roku były równie łatwe, bo wtedy to ja będę pisał... :D

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

No ;D Tylko troche z polaka rozprawka była trudna :P

Ja zamiast podać przykłady z innych książek dałem z Dziadów xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Rozprawka z dziadów - porażka , omawialiśmy to w 1 klasie gimnazjum na początku.

Skąd mam to pamiętać,szykowałem się na Krzyżaków,Balladyny,Kamienie na Szaniec.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Dzisiaj z matmy chu*** był. Trudny jakiś taki. Z częsci przyrodniczej spoko, ale ta matma...

Matma:

http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,10781059,Probny_egzamin_gimnazjalny_z_CKE_2011_2012___matematyka.html

Biola, chemia, fiza, gegra:

http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,10781075,Probny_egzamin_gimnazjalny_z_CKE_2011_2012___biologia_.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...