Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbny egazmin

Graboss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem rozprawka z Dziadów II kutwa tam namieszałem restza prosta historia tak samo :)

Czekamy jutro na matematyke i częśc przyrodniczą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Naprawdę wam na tym zależało ?

Jak ja miałem próbne w 2/3 gim wchodziłem 5 min by zaznaczyli moją obecność i nara

Niewiem jak miałeś ale my (ja) mam za to ocene która jest dość ważna nie uczyłem sie bo bez sensu kuć materiał ciul wie jaki lecz ja wole sie postarac a przy okazji sprawdzic ile pamietam

Opublikowano

Myślałem że prostszy już nie mógł być ;) wos/histora proste.. Polak 2 zad otwarte... tylko nie podobała mi sie rozprawka z polaka... z dziadów omg ;p

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

@nn49

Serio, za próbne oceny? Bk. To jest tylko po to, żeby zobaczyc jak to wygląda i byc przygotowanym w kwietniu, żeby na nowo nie tłumaczyc wpisywania kodu ucznia itp itd. A co mi z tego, że napisze to w 5 min, skoro i tak musze czekac, aż czas minie.

Opublikowano

Łatwy był. Hista + WOS takie, że 10-latek by rozwiązał. Jedynie z polaka ta rozprawka n/t "być czlowiekiem" na podstawie książki "dziady 2 część".

Zdaję mi się, że to był ten fragment ksiązki opowiadający o "byciu czlowiekiem" co był do pzreczytania na tescie.

Jutro Matma/Gegra/Fiza/Chemia/Biola a pojutrze NIEMIECKI ^^

@BTW

Śmieszne było zadanie o tym opisie architektury. Wystarczyło spojrzeć na rysunek. Jak były sugerowane odp to po przecinku była charakterystyka budowli do danego okresu.

Opublikowano

mam za to ocene która jest dość ważna

Na jakiej podstawie nauczyciel może ci wystawić ocenę za próbny egzamin ?

Macie w statucie szkoły taki wpis ? Jest takie coś w regulaminie Oceniania ?

Jak nie zaśmiał bym się takiemu nauczycielowi prosto w jego głupi ryj

Opublikowano

Hyh, myślałem że będzie trudniejszy ;D

Historia i wos to pestka, polski to samo, jedynie nad rozprawką myślałem do czego by tu nawiązać, ale po chwili mnie natchnęło ;)

y5r5.png

Opublikowano

Zero natchnienia woda się polała : ) Na Historii i Wos nie było tak źle tylko rozprawka zawalona -,- ale co tam to tylko próba.

TruthHurts my z Historii i z matmy dostaniemy tak samo oceny -,-

Opublikowano

Do rozprawki napisałem argumenty wzięte z mitologi ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Na jakiej podstawie nauczyciel może ci wystawić ocenę za próbny egzamin ?

Macie w statucie szkoły taki wpis ? Jest takie coś w regulaminie Oceniania ?

Jak nie zaśmiał bym się takiemu nauczycielowi prosto w jego głupi ryj

Życie np. z Polskiego będe miał jedną ocene za rozprawkę a druga za test zamknięty (odpowiedzi A b c d)

Z Wosu nie da oceny bo było za mało zadań ale z historii równierz ocene dostajemy

Opublikowano

a u nas w szkole pisaliśmy jakoś w październiku próbne w całym województwie, także w tym tygodniu nie mamy tego co cała Polska. w przyszłym piszemy coś podobnego z 'Operonu' a ten co teraz jest, omawiamy na lekcjach :)

Opublikowano

A podobno rocznik 96 miał mieć trudne ;) okaże w kwietniu ;) , ja wyszedłem po 30 minutach heh , później miałem 3 lekcje na które nikt nie poszedł ;D

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Nawet plastyka była :D tzn sztuka ;] dobrze, że u nas faciu wymagający jest ;p

A wam jak poszła ?

@up; u nas lekcje mieliśmy odwołane ;p

y5r5.png

Opublikowano

Pod tym obrazie zaznaczyłem na pewno nie coś tam 3 maja... kurde nie pamiętam już;d

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...