Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Jaką gre via WWW zrobić !?

Kamikazio

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? Gre Via WWW Zrobi? !!??

• Gladiatus
      13
    • Plemiona
      3
    • BiteFight
      4
    • Inna(Piszcie w temacie pomys?y)
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam serwer VPS ale po co ma się marnować dlatego zgłaszam się do was forumowiczów MPCForum o prośbe o podpowiedź jaką grę zrobić !!??

Jeżeli est ktoś chętny moge też zrobić przeróbke dlatego dzielcie się pomysłami w tym temacie a może ujżycie je w Takowej Grze !! Umiem nawet robić grafiki ale i tak spróbuje znaleźć jakiś ludzi do Teamu.

Narazie prosze o Podsunięcie paru pomysłów !!

Proszę też o jakiś zgrabny i przejzysty poradniczek na temat tworzenia gier we Flashu i jakies zródła graficzne. Do 2D mam i to zajebiaszcze xD potrzebuje tylko skrypterów :) Ale poradnik też się przyda !!

V Zaprszam na Moje Forum V

banerek.png

V Oraz do mojego Tematu V

http://www.mpcforum.pl/topic/531564-zaproszeniepokemon-blackwhite/

Opublikowano

Nie pisz podwójnie "?" i "!".

Jak dla mnie nie ma sensu tworzyć kolejnej podróbki gry(Xnova, Gladiatus, BF).

Szkoda mi na to by było VPS'a...

Polecam zrobić coś na autorskim silniku, a do mnie przemawiała by tematyka taka jak w Darkorbit z klientem Flash...

Opublikowano

Jeżeli chciał byś taką grę to chętnie udostępnie VPS ale nie mam silnika a sam nie umiem tworzyć we Flashu ;) SORKI ZA KOLEJNY POST ! xD

banerek.png

Opublikowano

Tak shakesa nie wiem dlaczego ale nie da rady mi cos zrobic a o cage fight nie myslalem ale miałem zamiar zrobić grę taką jak Footballteam ale na podstawie Anime Galactik Football co o tym sądzicie !!??

banerek.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób grę taką jakiej jeszcze nie ma, kiedyś robiłem podróbki gier i powiem ci że nic fajnego, zrób coś co inni będą chcieli podrabiać :)

Będziesz miał graczy a przy okazji zarobek, bo na podróbce musisz dać szybkość x20, oni grają i nudzą się ....

Maruusek.png

Opublikowano

jak dlamnie Shakes of fidget ale jest napisana we flashu a nieumiesz stawiac tak jak napisales wiec raczej gladiatus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...