Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedynki z zachowania na angielskim .

osa1942

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do dyrektora idź wszystko wyjaśnić. Może uda wam się zmienić nauczyciela, jeżeli jest tak źle. Pytanie tylko czy faktycznie jesteście grzeczni na lekcji? Googlus - takie sprawy się zdarzają....znam parę takich klas (tylko, że poszli do zwykłych dyrków)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Jak masz normalnego wychowawce/dyrektora to idź do nich najpierw. Jednak jak masz to w paluszku jak to mówiłeś to pisz komisa, mniej pier**lenia się.

Opublikowano

Tylko do dyra.Nauczyciel nie może wstawić jedynek za zachowanie...

Kto Ci takich informacji udzielił ?

@Sylver

Do dyra to i ja za czasów gim chodziłem, lecz na nim się kończyło.

Przynajmniej kilka razy zostało napisane, aby poszedł do wychowawcy/dyrektora. Wasze posty powtarzające tą treść są zbędne, więc proszę przestańcie pisać w kółko to samo.

Teraz zobaczmy ile jeszcze pajaców napisze o tym...

Opublikowano

Naślij na nauczyciela rodzica :) A tak serio to w gimnazjum bym pewnie sam kłócił się z nauczycielem podobnie miałem z matmą w gimnazjum choć w dzienniku nie miałem 1 to chłop mnie nie lubił bo cała lekcje mu rozpiepszałem z kolegą zazwyczaj , za to zachowanie potrafił mi z ocen : 4 , 5, 6 ,3 wystawić zagrożenie bo twierdził że ściągałem ale powiedziałem mu że mu udowodnie że stać mnie na dobra ocene i na koniec pisałem spradzian z całego roku i dostałem 4 mina nauczyciela niezapomniana a na świadectwie 4 :) . Teraz mam problemy z rosyjskim już drugi rok ale teraz ciężej coś wymyślić na nią :(

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Jeśli koleś ci wstawia już 2 jedynkę za zachowanie to po prostu wyjdź z lekcji.

Nie polecam bo będziesz miał przerąbane bo to zrobiłem i za ciekawie nie było . Chodzi mi o wzięcie plecaka w środku lekcji i wyjście

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...