Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] II Edycja turnieju MPC Forum

SmuGGler98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja was obrażam piszę na was jakieś obraźliwe słowa?? Po prostu widzę że tu "prawie" każdy chcę grać 1 vs 1. Rzeczywiście to jest obraza. Mógłbyś pomyśleć zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Ja jestem za 5n5 :)

W owej rozgrywce może lamić 1 członek zespołu i nic się nie stanie ...

Gra na 45 minut , wg. mnie jak na turniej dobrze .

Fajnie by było zorganizować np. Ts'a na czas turnieju .

Mam jedno pytanko :

Konkurs na EU West czy east ?

Opublikowano

Ja jestem za 5n5 :)

W owej rozgrywce może lamić 1 członek zespołu i nic się nie stanie ...

Gra na 45 minut , wg. mnie jak na turniej dobrze .

Fajnie by było zorganizować np. Ts'a na czas turnieju .

Mam jedno pytanko :

Konkurs na EU West czy east ?

To zależy od was, jak dla mnie to można podzielić turniej na west i east, tylko zobaczymy ile osób jest z west. Bo jak nie uzbiera się co najmniej 4 drużyn to raczej nie ma sensu.

Opublikowano

Czarq, mowisz ze jeden gracz moze lamic, a i tak sie da wygrac, no chyba ze masz 100/0 i masz zlozony caly build gdy przeciwnicy maja po dwa itemy, drugie wyjscie to granie trzydziestek na 20 w dol, prosze podaj mi ten sposob na wygranie gry 4v5

@Farex

Ja gram na west.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

@upy brawo dla was 1on1 nie wygrywa lepszy tylko z lepszym pickiem zazwyczaj a 5na5 liczy sie team TO co sie liczy w LoLu , nie bez powodu nie ma kolejki 1on1 ...

ja chcialbym next turniej ale z innymi organizatorami tamto to byla porazka

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Myślę, że sporo graczy gra na west (w tym ja :)) i myślę, że uda się zorganizować dla obu regionów :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Czyli turniej na obu regionach pewnie się odbędzie, bo tak trochę drużyn wyjdzie. A już myślałem że każdy na East. :P

Opublikowano

Cieszy mnie to, że interesujecie się takimi sprawami i że odzew jest spory.

To świadczy o tym, że nasz dział rośnie w siłę i wcale nie zamierza przestać.

Zanim uruchomimy turniej jeszcze pewnie trochę czasu minie więc wszelkie sugestie / propozycje co do jego organizacji są mile widziane.

W końcu my jako moderatorzy jesteśmy tu dla Was, a nie na odwrót.

Moderator czy wogóle dział bez userów nie ma szans istnienia więc wbrew pozorom to Wy rządzicie nami, a nie odwrotnie.

Skoro zdania są podzielone nie wiem czy nie dobrym pomysłem było by stworzenie ankiety w dziale.

Ale o tym się jeszcze pomyśli. Narazie piszcie tu lub ewentualnie do Farex'a czy innego moderatora LoL.

Jeszcze raz dzięki Wam za zainteresowanie! :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie wiem . Ja zapewne nie wezmę udziału . Na easci'e mam 22lvl'a , ale i tak tam nie gam . Ja gram na NA .

Najwyżej spróbuję przenieść konto z east .

Opublikowano

@razor130

My również dziękujemy.

@up

Tym więcej osób tym lepiej i popraw wyrazy. NIe "gam" tylko "gram"

Opublikowano

Propozycja regulaminu:

- Posiadanie konta na serwerze EU West (Dam głowę, że tam jest najwięcej Naszych graczy)

- Spośród kilkunastu graczy zostaną rozlosowane X zespoły (Nie wiadomo, ile będzie graczy), a w każdym po 5 losowych uczestników

- Turniej toczyć się będzie na Summoners Rift

- Jeżeli któraś osoba z danego zespołu się nie zjawi, to dobierany jest rezerwowy (Do każdego zespołu przypada jeden rezerwowy)

- Po disconnect'cie jakiegoś gracza gra toczy się dalej

- Turniej będzie rozpoczęty na Draft Mode, tak, jak w przypadku prawdziwych gier turniejowych

Hm?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przechodzi całe MPC Forum z koleżkami ,a potem jest kurwa zong na rankedzie...

Osobiście nie wezmę udziału ,dopóki chuje z gaw*** nie naprawią mi neta...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Propozycja regulaminu:

- Posiadanie konta na serwerze EU West (Dam głowę, że tam jest najwięcej Naszych graczy)

- Spośród kilkunastu graczy zostaną rozlosowane X zespoły (Nie wiadomo, ile będzie graczy), a w każdym po 5 losowych uczestników

- Jeżeli któraś osoba z danego zespołu się nie zjawi, to dobierany jest rezerwowy (Do każdego zespołu przypada jeden rezerwowy)

- Turniej będzie rozpoczęty na Draft Mode, tak, jak w przypadku prawdziwych gier turniejowych

Hm?

To jest za mało. Osobiście przygotuję regulamin, zasady itd.

Wam jest trudno określić regulamin, bo nie wiecie jak będzie wyglądać to wszystko. Więc cały Twój regulamin jest do zmian.

Ale dzięki za zaangażowanie i dawanie pomysłów ;)

Opublikowano

Przepraszam za możliwy spam (nie czytałem całego tematu ale kolega cos wspomnial o tym). By zrobic dwie grupy 10-20 i 21-30 A póżniej na koniec można zrobic finał wygrani z pierwszej i drugiej grupy.

A i jeszcze jedno

Ogłosić wcześniej składy teamów, by ci mogli się dogadać , razem zagrać itp.

Co o tym myślicie?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Propozycja regulaminu:

Hm?

Hahaha nie rozsmieszaj mnie.

Dla mnie na East,tam jest oficjalny polski client,wiecej polakow(nie znajdziecie teamu bez 1polaczka,feedera)

West ma czasem kolejki wiec stanowi to utrudnienie

sstwc.jpg

Opublikowano

Spokojnie. Najsprawiedliwiej będzie jak turniej obędzie się i na west i na east.

MPCforum.pl jest dla wszystkich, graczy east / west również. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zamykam temat, już niedługo zostanie ogłoszony odpowiedni temat, w którym dowiecie się wszystkiego.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...