Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] II Edycja turnieju MPC Forum

SmuGGler98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu odbył się turniej League Of Legends. Niestety nie brałem w nim udział bo przybyłem za późno, i mam takie pytanie. Czy odbędzie się II Edycja, jaka jest przypuszczana data,czy któryś z Moderatorów MPCTeam'u lub użytkowników podjął się tego wyzwania. Zapewne dużo osób na to czeka. Ostatnio pojawiły się tematy z propozycją organizacji turnieju itp. Wiem że to strasznie dużo roboty i zorganizowania. Ale przydało by się jakieś obudzenie tego działu bo patrząc na takie tematy jak Minecraft lub Metin2 to Lol nie zbyt dobrze sobie radzi.

Opublikowano

A więc powiem wam oficjalne info:

II Edycja turnieju MPC odbędzie się. Nie znamy jeszcze daty, bo na razie tylko w raz z moderatorami działu obmyślamy szczegóły. Postaramy się aby organizacja turnieju była w 100% odpowiednia i bez zastrzeżeń. Turniej zorganizujemy po zakończeniu konkursu z poradnikami.

Dodatkowo wprowadzimy nowe rozwiązania do turnieju co ułatwi przebieg tego wszystkiego. Z racji iż dział jest rozrośnięty przewidujemy że będzie spory odzew ze strony użytkowników, więc w wyniku tego zorganizujemy więcej miejsc wolnych w turnieju. Oraz jednym z rozwiązań będzie podzielenie turnieju na 2 grupy. Wszelkie szczegółowe info podamy w odpowiednim temacie do tego i w odpowiednim czasie.

Będę zaszczycony możliwością prowadzenia owego turnieju za zgodą moderatorów działu oraz administracji.

Jeśli macie jakieś nie jasności to zapraszam na PW.

Opublikowano

To dziękuje za odpowiedź, teraz będę przygotowywał się do Turnieju. I może głupi tak takiemu "świeżakowi" na MPC pytać czy mógłbym też jakoś pomóc w organizacji. Oczywiście mogę porozumieć się na PW.

Opublikowano

To jeszcze się ustali, ale wątpię. Od organizacji jest team MPC.

Zgłaszałem moderatorom taki pomysł, żeby wprowadzić drużyny 5 osobowe a nie 3, zapewni to więcej miejsca ludziom którzy będą chcieli zagrać.

A z resztą wszystkie takie informacje, ogłoszenia przeczytacie w swoim czasie.

Lecz bądźcie pewni że pan Farex szykuje dla was coś ekstra ;)

Ale w razie czego skontaktujemy się z tobą SmuGGler na pw.

Opublikowano

Ja czekam na ten turniej, chętnie wezmę udział. Też mogę pomóc, nie jako świeżak tylko stara gwardia (look data rejestracji :D).

@down

Ja nic nie mówię, wszystko odbędzie się w swoim czasie - będę gotowy :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Farex

Dobra to czekamy.

@up

Fajnie że też czekasz, ale teraz dajmy mu spokój z tym organizatorami. :) Dowiemy się w swoim czasie.

Opublikowano

Zrobcie w koncu turniej 1v1. -.-

Wątpię żeby to przeszło - osobiście jestem za nie wprowadzaniem tego. Lecz skontaktuję się z resztą ekipy i to obgadamy.

Opublikowano

Zrobcie w koncu turniej 1v1. -.-

Turniej 1v1 nie wyrazi w pełni naszych umiejętności... Lepiej grać 3x3 bądź 5x5, wtedy wykazujemy nasze umiejętności pracy zespołowej, które w tej grze są najważniejsze. Innymi słowy to nie jest gra dla indywidualistów -.-

Gold Member

nvm

Opublikowano

@3xUp

Jeżeli już trochę grasz w Lol'a to takie posty nie powinny się pojawiać. Wiadomo że to gra DRUŻYNOWA.

Opublikowano

No tak, lol to gra drużynowa ale z drugiej strony można by było urządzić coś takiego dla czystej zabawy.

Ale to jak mówię, uzgodnimy jeszcze.

Opublikowano

No tak, ale w tych waszych turniejach DRUZYNOWYCH teamy czesto nie sa wyrownane, zalozmy team 30,30,20 na 3x 30 levele. Tamten 20 lvl moze byc dobry, ale i tak bedzie odstawal umiejetnosciami od tych 30;]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

No tak, ale w tych waszych turniejach DRUZYNOWYCH teamy czesto nie sa wyrownane, zalozmy team 30,30,20 na 3x 30 levele. Tamten 20 lvl moze byc dobry, ale i tak bedzie odstawal umiejetnosciami od tych 30;]

Dlatego wymyślimy nowy system który będzie dobry :)

Opublikowano

Turniej będzie tylko na Summoner's Rift, czy dominion i 3v3 również wchodzą w grę? Od miesiąca gram tylko dominiony i myślę, że na 5v5 bym niemiłosiernie lamił ^_^, a szkoda by było rezygnować z turnieju.

Opublikowano

Mowicie o 5vs5 ale nie myslicie o tym ze ciezko bedzie obydwie druzyny zastac online w 100%

Dla mniej najlepiej 3vs3 lub 1vs1.

Mowicie ze to gra zespolowa zgadzam sie ale dla rozrywki powinno byc 1vs1

sstwc.jpg

Opublikowano

I co z tego że lepiej 1vs1 grając tak 5 lvl może pokonać 30, w takim przypadku to już nie będzie gra nie sprawdzimy swoich umiejętności drużynowych, już po raz któryś powtarzam że lepszy jest turniej 5vs5 lub 3vs3 , a nie beznadziejne 1vs1 bo wtedy przeważy fart. Będzie turniej 5vs5 i koniec, bo wy chcecie jakiś 1vs1. taki turniej możecie sobie sami zorganizować. Gracze chcą pograć z drużyną miło spędzić czas a nie liczyć na to że wygrasz sam na sam.

Opublikowano

W turnieju 1vs1 przeważy kto wbije first blooda i pushnie pierwszego turreta na midzie -.- dalej już pójdzie gładko także to nie ma żadnego wyznacznika umiejętnosci.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nieeet.

Ostatni turniej 5n5 ,pokazał nam ,że większość "Pr0sów" grać nie umie.

A nie sory ,to było 3n3...

Tak czy siak ,lepiej żeby był turniej 1n1 ,niż 3n3/5n5.

Przynajmniej będzie mniej płaczków ,że ktoś lami.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ok Smuggler, bede spedzal milo czas grajac z jakims noobem rozpierdalajac przy okazji klawiature.

@Gralfon

No w grze 1v1 wlasnie o to chodzi, nie mozesz dac sie zabic bo przegrasz, proste.

Opublikowano

Tyle że turniej 5on5 przynosi więcej emocji, jest większa satysfakcja z wygranej, gdyż można stwierdzić że ma się zgraną 5tkę.

Osobiście jestem za takim turniejem, nie mogę się doczekać :)

Opublikowano

Na Summoners Rift 5on5 trzeba byłoby jednak komunikować się z teamem co dla mnie jest nie wygodne bo nie mam mikrofonu (nie znaczy, że to jest nieciekawe)

Ewentualnie jestem za 3on3

lecz najlepiej by było 1on1 i do rozwalenia inhibitora na midzie :)

@down

Czat to jest baaardzo duża różnica niż rozmowa przez mikrofon

1375207970-U250359.png

Opublikowano

@up

Od czego masz czat w grze. -_-. Następny co chce 1vs1 :)

Co mam przez to rozumiec? Chcesz nas w jakis sposob obrazic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...