Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Lost-Server [PL] [No-Hamachi]

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wy nieczytacie psotow GA napisal w na 5 stronie prezki ze ma problem :mv: rename cores/core.2 to cores/core.1: No such file or directory i wiecej i tak dalej... probuje to naprawic, poczekajcie

Opublikowano

Lost znalazlem taki temacik na mpc forum z tym blędem juz ci wysylam czytaj uważnie

Witam!

Przedstawiam wam mój 1 TuT, w którym pokaże jak usunąć błąd "No such file or directory".

Więc zaczynamy wink.gif

Jak wiadomo "No such file or directory" po przetłumaczeniu oznacza "Nie ma takiego pliku lub katalogu". Więc z tego rozumowania wynika że został usunięty jakiś plik lub katalog. Ale w praktyce wygląda to trochę inaczej. Więc tak po wyskoczeniu błędu i ciągu jakiś plików czy czego tam należy trochę przymulić Wirtualną maszynę czyli np.: trzymać cały czas Enter lub pisać jakieś litery cyfry itp. następnie należy wyłączyć całkowicie naszą maszynę nie zapisując niczego (Action/Close.../Turn off. Po czym uruchamiamy od nowa. Jeśli wyskoczy nam okno w którym będzie trzeba nacisnąć jakąś cyfrę czy naciąć enter najlepiej nacisnąć 7 i zresetować naszą maszynę jeszcze raz. Po zresetowaniu naszej maszyny należy się zalogować (l:root h:kaszanka.com,jeśli nie zmieniliście). Wpisujemy sysinstall i wchodzimy configure/Networking/Inferaces/de0 /no/no. Wpisujemy jeszcze raz Ip żeby upewnić się że błąd ponownie nie wyskoczy. Następnie zabisujemy ok/yes/canel/canel/exit installl i wpisujemy /etc/rc.d/netif restart po czym zamiast ./start mulimy znów wirtualną maszynę komendami n,y,ny,yn. Dopiero po tym wpisujemy ./start i błąd już nie powinien wyskoczyć.

Jeśli było to przepraszam i proszę o usunięcie (jakby co podajcie link do tematu wink.gif ). Jeśli nie proszę o poprawki by było estetyczniej i dodanie mi plusików oraz 5 za pomoc (nie wiem czy działa na 100% u mnie sie udało wink.gif ).

TuT napisany przez Szalona zabrania się kopiowania na inne fora bez zgody autora (Prawa autorskie!!!). Specjalnie dla MPCforum

Wszytko co dobre kiedyś się kończy

Opublikowano

Pomożecie? dlaczego jak stworzyłem postac zalogowałem sie to się ruszyc nie moge,ani nic nic w eq i wgl pls o pomoc

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Przeczytajcie co napisal HA, pojawil sie 2 blad (tak samo banalny), ale ze nie chce pomocy to niech sie sam meczy...

Opublikowano

up ja mam to samo ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...