Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Lost-Server [PL] [No-Hamachi]

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ee czyli możesz sobie iść do kapitana i 99 lv ta ?

teraz jest tylko max, ktory mozna dac kapitan 88. Ale zrobie, ze by dalo sie do 99.

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

Serwer zalosny , ludzie maja eq chyba z navicata majac 110% na wojow z zasadzki wbijam sie za 80 ;] prawdziwy podziw mi sie zdawalo ze czym wiecej ma sie defa tym wieksza przyszywka no tu jest odwrotnie

MINUS

Opublikowano

Serwer zalosny , ludzie maja eq chyba z navicata majac 110% na wojow z zasadzki wbijam sie za 80 ;] prawdziwy podziw mi sie zdawalo ze czym wiecej ma sie defa tym wieksza przyszywka no tu jest odwrotnie

MINUS

rofl... jaki navicat

NIKOMU NIC NIE DALEM, NIE BEDE DAWAC I NIE DAM!

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

Nie oceniajmy serwera po [GA].

Wejdźmy i oceńmy go od środka. Ja nigdy nie zwracam uwagi na administrację tylko na dobrą zabawę ;d

"Człowiek nie jest taki..."

Opublikowano

Polecam server miły admin smieszny serwer wiele zabaw u kapitana jest quest i dostajesz co chesz expa yang itemki zapraszam

Mój nick w grze to :Crips

Administacja to sam Lost wchodzcie wiecej ludu to będzie wiekszy team i serwer 24/7 gadalem z Lostem powiedzial że nie oplaca mu się zostawiać serwera na 24/7 jak idzie na uczelnie bo zamalo ludzi lagów niema i zapraszam was

Pozdrawia NinjaAssasin/Crips

Wszytko co dobre kiedyś się kończy

Opublikowano

bo dzis od 14:00

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Server jest on.

Zmienilem:

Mozna "levelować" do lv 99.

Bony wchodza na max

Bląd:

Dodalem pierscien TP do handlarki, tylko, że jest po chinski. Na dalszym restarcie zrobie.

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...