Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD Bot kolejny problem;]

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Błąd ph conector

-Dc

-Błąd KdBot Lite

Takie cos wyskakuje po jakis paru minutkach po wbiciu;D

Dodam że nie moge wtedy w kdbota wogole kliknac;/

Jakieś pomysły?

Edit: Tak powracając do wczesniejszego tematu :

Pet Filter - Advance podmieniłem ten item.txt z teo tematu http://www.mpcforum.pl/topic/457396-pet-filter-do-vsro-serwerow/page__st__30no i owszem jest po angielsku już ale jak chciałem by łapał same soxy wpisywałem RARE to lipa nic nie wyszukało:D Szukałem ręcznie też nie znalazłem. Moze jakies inne item.txt z Soxami ?

farah.png

Opublikowano

DC przez eror Phconectera i wieszenie sie bota spowodowane jest za duza iloscia plecen do bota typu za duzo itemuow/mobow bot nie potrafi tego przetworzyc i niestety crash ja przed powrotem ze spota zawsze relog bo wiem ze bedzie crash obojetne czy bede z buta do miasta czy return scrol i tak czy siak crash oraz na spocie max jedna osoba poza mna bo zaraz dostanie crasha z powodu itemow ktore leza kolo mnie

Und3rsoldier.png

Opublikowano

O lol:D no prawda ... wbilem przez nowego kdbota bez zadnych ustawien no i działa idealnie ;] Dzieki

Jeszcze tylko problem z Itemami SOX . Miałem po chinsku i podmieniłem item.txt z tad http://www.mpcforum.pl/topic/457396-pet-filter-do-vsro-serwerow/page__st__30 no i w Advance jak wpisuje RARE niema żadnych itemkow, Recznie tez szukałem i niema;]

Prosiłbym kogos o wrzucenie może swojego item.txt i podanie mi linka;]

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...