Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

mrkolles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaki plik odpowiada za stronę główną na silniku Only Heda Shot?? Szukałem i nie mogę się doszukać. I jeszcze jedno jak dodać serwer 2 na tym silniku Z góry dzięki za plusy polecą +/- i 5.! :D

Opublikowano

mam dodany s2 ale teraz mam znowu takie 2 problemy niewiem jak dodac ten s2 do panelu logowania i panelu admina a 2 problem jak chce sie zalogowac na s2 to mi pokazuje sie takie cos

? Sql Fehler: SELECT Count(id) As exist_village,userid,id,name,x,y,continent,r_wood,r_stone,r_iron,last_prod_aktu,r_bh,control_villages,recruited_snobs,attacks,agreement,agreement_aktu,dealers_outside,create_time,main,barracks,stable,garage,snob,smith,place,market,wood,stone,iron,farm,storage,hide,wall,unit_spear_tec_level,unit_sword_tec_level,unit_axe_tec_level,unit_archer_tec_level,unit_spy_tec_level,unit_light_tec_level,unit_marcher_tec_level,unit_heavy_tec_level,unit_ram_tec_level,unit_catapult_tec_level from villages where id='1' GROUP BY userid,id,name,x,y,continent,r_wood,r_stone,r_iron,last_prod_aktu,r_bh,control_villages,recruited_snobs,attacks,agreement,agreement_aktu,dealers_outside,create_time,main,barracks,stable,garage,snob,smith,place,market,wood,stone,iron,farm,storage,hide,wall,unit_spear_tec_level,unit_sword_tec_level,unit_axe_tec_level,unit_archer_tec_level,unit_spy_tec_level,unit_light_tec_level,unit_marcher_tec_level,unit_heavy_tec_level,unit_ram_tec_level,unit_catapult_tec_level
MySql Error: Unknown column 'unit_archer_tec_level' in 'field list'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...