Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik

D-Generation-X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Witam zacznę od tego że wiem ile było tematów na ten temat ale proszę o nie usuwanie tego tematu gdyż jest on mi bardzo potrzebny...

To tera przejdę do rzeczy ... mianowicie odwieczne pytanie jaka profesja lepsza mental czy body ?? Chodzi mi tutaj o postać na wyższych lvl i w miarę możliwości taniej do rozwijania ( w planach mam wbicie dużegooo lvl ) chciałbym coś znaczyć w pvp ale także w expie więc teraz pytanie do Was ... Jaką profesją gracie i jak wam się nią gra ?

Z góry dzięki za wszystkie odp. jeszcze raz proszę O NIE USUWANIE TEMATU !

Pozdro ;)

Jeżeli pomogłem daj + :)

pic_3532276_1258633400.gif

2175776459_1.gif

Opublikowano

Najlepszy sura WP.

Skile szybciej od woja zrobisz ,przyjemny exp ,na wyższym levelu kosa pvp.

No ale jak juz się upierasz to body. Mental jest monotonny po 40 levelu ,bodym coś tam ugrasz dłużej ale jak wbijesz wiekszy lvl też jest nudny.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

bodym trzeba umieć grać, mentalem zbytnio nie.

body lepszy na pvp na PLu, a na privie mental.

ninja dagger jest ciekawy, ale tak to bodym radze.

Opublikowano

Co wy sie tak upieracie nad tym WP do pvp wcale taka kosa nie jest .. nie wejdzie rozpro to body na lajcie sklada Wp , wiec polecam bodego po za tym mental jest strasznie monotonny ;)

Ps;Mentalem trudno skillami trafic

Opublikowano

Gram surą WP i ninją dagger, super rozgrywka. A jeżeli masz problem między bodym, a mentalem to w szczególności body. Postać szybko i dobra, ale za to droga. Troszkę tańszą postacią będzie mental, lecz gra nim szybko się nudzi, staje się monotonna.

kochamplastik.png
Opublikowano

Hmmm.. Mi się lepiej gra mentalem.. I Mental według mnie lepszy . Wystarczy że masz dobrą broń.. I trochę deffa . I Dobry w expie,a jak wbijesz 61 I kd +4 wsadzisz kozak w pvp :). A Body.. No cóż ciutke lepszy w expie .. Ale z mentalem nie ma szans w pvp :D

A i jeszcze ku tańsze :)

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć dobrego woja to bierz bodego ale jego rozwijanie jest kosztowne szczególnie na serwerach gdzie ku aury kosztuje krocie. Osobiście polecam ninje daggera.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak ....

Gram akutalnie na Solarze więc jak narazie ku jest tutaj tanie (aura ok. 100k) jak narazie mam 20 lvl gram bodym i dobrze się gra lecz niestety mało deffa ;( Mam jeszcze troche czasu na podjecie decyzji wiec piszcie ! :D

2175776459_1.gif

Opublikowano

@Up, jak narazie jest tanio, ale żeby uzbierać ileś tam kasy trochę musisz pobiegać. Z czasem ceny wzrosną, w dodatku Yangi już są na allegro to więc...?

Mamy kryzys, kryzys, kryzys... ;D

kochamplastik.png
Opublikowano

Body albo Surka Body szybki w PvP Surka WP do exp :-)

50519179647393962656.png

|Sygnatura By TopStar|

Opublikowano

Osobiście mogę ci polecił mentala, fajnie się nim expi a w dodatku ma tańsze ku no i eq. Najdroższe eq ma body, bojowy, syrek itd

Opublikowano

Ja polecam Body.Gram tez na Solarze.

Najpierwa gralem mental ale ma plusy i minusy:

Dobry exp tansze ksiegi mniej kasy do wydania.

Minusy;po 30lvl gra nim stanie sie nudna i monotonna.

Body bedzie trudniej ale potem gra bedzie ciekawsza

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja też aktualnie gram na S26 (Solar) i na początku myślałem czy wybrać bodego czy mentala .. , to wybrałem bodego .. wbiłem 46 lvl i tak sobie myślałem , jak to za 1-2 mies aura po 2-3kk , oraz eq będzie bardzo drogie... to w końcu zacząłem grać daggerem i jakoś idzie dobrze .. 35 lvl , eq niezłe , zasadzka juz m3 , więc nie jest źle :)

Ps. Polecam Daggera , dobry exp na wyższym lvl z marmurkami , eq tanie , skille również, oraz na bosy najlepsza prof.

Pamiętaj również , że do 40-50 lvl możesz expić, lurując innym , więc nie będzie to czasochłonne :)

W oczekiwaniu na s 26 !!

skrent.jpg

34469.jpg 33920.png

33870.gif 32245.gif

30041.jpg 2615.png

http://www.youtube.com/user/jookesh - FILMIKI Z MINECRAFT !

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wypowiedzi :) Jednak zdecydowałem że pozostanę przy bodym ^^ Miłej gry i zabawy pozdro :D

Proszę moda o usunięcie tematu gdyż został on wyjaśniony :)

2175776459_1.gif

Opublikowano

jesli chcesz cos znaczyc w pvp to woj odpada bo to najgorsza postac w tym

skoro chcesz woja

to lepszy bedzie mental bo ma 1 dobry skill do pvp czyli uderzenie miecza a body nie ma dobrego skilla na pvp

i ale mentalem trudniej sie expi

pozatym woja drogie i bardzo nudne

860331433165800174608.png

Opublikowano

Wojownik body radzi sobie o wiele lepiej na większym lv , mentalem puźniejsze expienie jest trudne .

Dla mnie bodziak jest rulez ;)

hardshadow.png

Opublikowano

Co wy sie tak upieracie nad tym WP do pvp wcale taka kosa nie jest .. nie wejdzie rozpro to body na lajcie sklada Wp , wiec polecam bodego po za tym mental jest strasznie monotonny ;)

Ps;Mentalem trudno skillami trafic

zabawny jestes ja na wp 68 kosze 80lvl wojow bez problemu a rozpro to nie wszystko body to gowno...

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wypowiedzi :) Jednak zdecydowałem że pozostanę przy bodym ^^ Miłej gry i zabawy pozdro :D

Proszę moda o usunięcie tematu gdyż został on wyjaśniony :)

Po co tyle spamu ? Użytkownik już podziękował za odpowiedzi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...