Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o update?

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po mojej dzisiejszej dżungli lee sinem doszedłem do wniosku, że faktycznie zjebali całą sprawę. Żeby wbić drugi poziom, trzeba zrobić wilki + wraithy, a wystarczał tylko smite na dużego i już był 2. Do tego po golemach nie ma trzeciego lvla, nie ma jak zgankować, trzeba się cofać do wilkow / próbować robić red i potem recall. Teraz bez wczesnego ganku [o ile był udany oczywiście] trochę dłużej schodzi zarobienie na pazury.

Co prawda później wcale nie odstawałem z lvlem [nawet mnie to lekko zdziwiło] ale z kasą jest tak sobie.

Shaco jeszcze nie grałem, ale coś mi się wydaje, że teraz jego early ganki będą o wiele słabsze.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

junglowałem shaco i było ok. buty +3 potki

red > wraiths> gank>double golems> gank

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co zmieniali Sivir, i tak nikt nią nie gra - słyszałem legendy o ogarniających tą postać ale w życiu widziałem w meczu 3 sivirki - wszystkie do dupy, na rankedzie ani razu nie zobaczyłem. Wg. mnie mogliby się wziąć za OP a nie jakieś wymarłe gatunki nieco naprawiać. Jakoś wątpię aby zmiany w sivir przyciągnęły chociaż z kilkuset zapaleńców.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co zmieniali Sivir, i tak nikt nią nie gra - słyszałem legendy o ogarniających tą postać ale w życiu widziałem w meczu 3 sivirki - wszystkie do dupy, na rankedzie ani razu nie zobaczyłem. Wg. mnie mogliby się wziąć za OP a nie jakieś wymarłe gatunki nieco naprawiać. Jakoś wątpię aby zmiany w sivir przyciągnęły chociaż z kilkuset zapaleńców.

huuuuh to najs, ja widziałem sivirke na elo ~~1900 na streamie i jakoś staty 12/4 to chyba nie są takie złe ;) sivir nie jest aż takim gównem, ale nie ma co oszukiwać są lepsi championi, ale jak się ogarnie z farmą, zgarnie z 3 fragi w early/ wczesnym midzie i jest dobrze ^^

Co do patcha to macie racje troche lipa, zobaczymy jak to będzie na dłuższą mete. Dla mnie lipa, że jaxowi stun zdjęli, teraz jax będzie hyper do dupy ^^

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sivir jest dobra kontra na szity typu le blanT ofc jest pickiem wylacznie na mida, na duo lekko odstaje od innych carry

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Jeden z najgorszych update jakie były... Jeszcze że długo się czekało to nie wiadomo na co.

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

Jutro będzie fix jungli, podniosą trochę ilość zdobywanego XP i złota z mniejszych campów. Gadali z Saintviciousem i doszedli do wniosku, że będzie mniej-więcej jak wcześniej, zostawią tylko nerf reda i blue.

Opublikowano

JUNGLA zrąbana, kiedy było trudniej, ale szybciej to przynosiło efekty, teraz to jedynie master, olaf I inne postacie pod AS szybko wyczyszcza jungle, ew Lee sin ale troche wolno nic teraz idzie, (lee to mój I nim junglowałem) ale według mnie skoro dla niskich ll-i jungla była za trudna to mogli zrobic ze jak graja 10lvl-e to niech jungla bedzie łatwiejsza, a jak graja 30 ll-e to taka jaka była. To by było na tyle.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Jungle zmienili ze względu na graczy z niższym lvlem :) Nunu też szybko jungle wyczyści ;c

Ogólnie zmiana taka sobie, bo i tak na niższych lvlach mało kto jungle robi :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Z Junglą do dupy zrobili

Ale wiecie co mnie jeszcze irytuje ?

To nowy wygląd gankplanka teraz wygląda moim zdaniem jak dziewczyna bo ma takie dziwne ruchy...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

rework gp jest ok ale ta jego pelerynka i ruchy rzeczywiscie dziwnie wygladaja ;P na west jakas katastrofa 2h czekania , wie ktos czemu? a co do jungli teraz nunu w ogole ni musi wracac do bazy ani nie brac potkow. dzisiaj poszedlem w nim w jungle majac 1 potka zabilem blue golema , wolfy , zjawy , golemy i jaszczura (nikt nie pullowal) przesadzili z oslabieniem mobkow jak i expem ;/ miejmy nadziej ze to nie dlugo naprawia

Opublikowano

@up Dlaczego jest smutny? Dalej koncze jungle z full hp, 4 lvl mam o tej samej porze, ganki sa ladne, co wam nie pasuje w tej jungli?

Opublikowano

Jungla lekki fail teraz oplaca sie chodzic tylko z butami bo zrobienie mobkow jest banalne.A przez mniejszy exp jest bardzo malo czasy na ganki ;s

Opublikowano

Jungla to teraz katastrofa jest ... a szczególnie jak UpGrejdowali Fizz ... przylatuje do ciebie Combo i leżysz .. Jungla do dupy :/ mam nadzieje , że w next patchu zmienią to

BaRteKbrk.png

ZBIERAM +

Opublikowano

SirVander - teraz zeby miec 4 lvl wystarczy zrobic blue-wilki-wiedzmy- 2xgolemy- red-wiedzmy - po zrobieniu reda czekasz z 5 sekund i wiedzmy sie pojawiaja

Opublikowano

@up

Wystarczy ? ja jak grałem kiedyś shaco to jaszczur duszki i 2x golemy i już był gank na mida z 3lvl a tera dupa ...

graphic.png

Opublikowano

Do Dupy Update ;D

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

cos tam slyszalem ze maja troche zfixowac w next patchu ale glowy nie dam c(:

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

SirVander - teraz zeby miec 4 lvl wystarczy zrobic blue-wilki-wiedzmy- 2xgolemy- red-wiedzmy - po zrobieniu reda czekasz z 5 sekund i wiedzmy sie pojawiaja

No tak, faktycznie, całkiem niedużo wystarczy, aby mieć AŻ 4lvl!

Teraz po zrobieniu całej dżungli nie mamy 4lvla. Super.

Opublikowano

No tak wystarczy, placzecie jak by wam kurwa usuneli polowe jungli a robiac blue itd. wystarczy jeszcze raz cofnac sie na wiedzmy i to zrobic, ja udyrem koncze jungle o 5 sekund pozniej i z tego powodu jakos tak bardzo zalamany nie jestem;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...