Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o update?

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sadzicie o nowym update? ja sadze ze to najgorszy update ze wszystkich , fizz zamiast nerfa dostal buffa teraz biegaja fizzy nie do ubicia ze statami 40/0. ale nie to jest najgorsze w tym wszystkim. najgorsza jest jungla , miala byc latwiejsza a teraz jest bezsensu , zeby wbic 2 lvl musialem zabic wolfy , zjawy i golemy wtedy dopiero mialem 2 lvl a reszta 3/4. niby kazdy mobek mial miec jakiegos buffa , ale po zabiciu mobka z aura tylko jest jakis dziwny dzwiek i zadnego buffa nie ma ... szkoda gadac , ale ciekawi mnie co wy sadzicie o tym update? jedynym + jest odnowienie gank planka

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja wiem czy Fizz dostał aż takiego buffa?

Urchin Strike - celowanie zostało zmienione, trafia w cel szybciej. Dodge nie działa w przypadku tego ataku.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@up

zgadzam się

Ale fizz i tak za silny jest, mówię tutaj o AP :)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie grałem Fizzem jeszcze to się nie wypowiem.

Ale jak grałem przeciwko nim to jakoś specjalnie trudni nie byli.

Może miałem takie szczęście do nieogarów kto wie : P

BTW:

Jakby ktoś był ciekawy patch notes to są dodane już do spisu.

http://www.mpcforum.pl/topic/434218-zbior-patch-notes/

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Hmmm Fizz trudny nie jest ... co do jungli nie wiem , najgorszy jest new champion :P , + dla Sivir moim zdaniem oraz za GP

oficjalnelogo.png

Opublikowano

potworki w jungli healaja po ubiciu niektore ale kasa i exp z nich masakra o ponad polowe zmniejszony

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ja rano patchowałem to idealnie było. Transfer ~500kb/s, ale mój kumpel gdy wrócił ze szkoły to już miał problem z patchowaniem. Patch z jednej strony ułatwi grę, lecz z drugiej troszkę odpycha.

Opublikowano

+ ze jungle jungle oslabili, latwiej idzie zrobic i szybciej, co do itemow to troche zj3bali ze np Jaxem nie stuntniesz ;/ a co do Volibear raz z nim gralem i powiem ze az taki zly nie jest ale bardzo dobry tez nie

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

A mi się tam podoba. Rewrok Sivir, wkońcu ogarnięta jungla. No bo, popatrzcie. - Mniejsze wspracie ze strony junglera, co wiąże się że Ty będziesz musial bardziej się przyczynić na tym solo topie, niż tej jungler do win's lane. Co tam jeszcze, latarnia i merdery oslabione, - trochę kijowo, ale co z tego że w mid game i tak na luzie radzicie Sobie bez tego.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Powiem tak, VoliBear jest taki sobie, ale ma za dobrą pasywkę. A jungle pogorszyli jak *** tak mało expa leci że szok.

Opublikowano

A mi się tam podoba. Rewrok Sivir, wkońcu ogarnięta jungla. No bo, popatrzcie. - Mniejsze wspracie ze strony junglera, co wiąże się że Ty będziesz musial bardziej się przyczynić na tym solo topie, niż tej jungler do win's lane. Co tam jeszcze, latarnia i merdery oslabione, - trochę kijowo, ale co z tego że w mid game i tak na luzie radzicie Sobie bez tego.

Ale chyba mi nie powiesz że z kasą w jungli też nie przegięli co ?! Zanim się uzbiera na pazurki to minie za dużo czasu ... To lepiej już od razu na lane iść niż do jungli <_<

graphic.png

Opublikowano

Jungla jak taka sobie. Liczyłem na coś innego. Chociaż można zaczynać z doranami lub butami. Rework sivir jest fajny. nareszcie ta postać coś robi.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nigdy nie junglowałem więc na ten temat się nie wypowiem. Co do buffa fizza ja to wiedziałem.. po co mieli by go nerfić skoro nie jest aż taki dobry ;]

Opublikowano

Ta gra już schodzi na psy ;/ ta zasrana dżungla mnie dobija ;/ .

Trzeba napisać jakiś apel do twórców gry tylko kto umie tak pisać po angielsku ? Na pewno nie ja ...

giphy.gif

Opublikowano

Zdenerwowałem się, zaraz napiszę ten apel do twórców, a po tym idę spać. Co to kurwa ma znaczyć z tą junglą.. Volibear śmieszna postać, kolejny wymysł "Wielkiego" Phreaka...

75322598.jpg
Legenda
Opublikowano

Prawda jungle zjebali po całości, junglowanie nie daje żadnej korzyści ale można junglowac Graves'em bez smite.

#down.

"muzgu" - to ty już LoL'a usuń bo Ci go brakuje.

Opublikowano

Co wam w tym nie pasuje, teraz przy junglowaniu trzeba myslec, byc kreatywniejszym, a nie gankujac w ciagu schematow. Sam Phreak powiedzial, ze teraz jungla bedzie wymagala 'muzgu' i jungler bedzie mogl wyleciec w kazdej chwili.

Edit:Literowka ;p

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...