Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McSwirki RP(RolePlay+FreeBuild) WL-OFF PREMIUM-OFF DEDYK 23 sloty.

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku wszystko fajnie. Gram tu, a tu nagle serwer się wyłącza i 2 h poszły się paść. No to proszę grzecznie admina żeby mi zwrócił itemy a on mnie do Jaila daje, a gdy ja rządami wyjaśnień dostaje bana z uzasadnieniem "Spier****j z serwa". Jeden z Vipów zabija wszystkich chociaż to nie jest to PVP Arena.

NIE POLECAM SERWERA GDYŻ ADMINISTRACJA JAK SOBIE NIE RADZI TO BANUJE.

Z SZCZEGÓLNYMI POZDROWIENIAMI DLA DJŁukaszPL OD JOSEPHA I MAX :)

Na dodatek żaden admin nie wyraża największej chęci by sprawę wyjaśnić, a Virus trochę pogada i ucisza mnie i taka OGARNIETA ADMINISTRACJA.

Ogólnie fajny serw. Troche mnie emocje poniosły

Opublikowano

Zapraszamy na serwer dzisaj zostało dokupione 20 slotów co rowna sie wieksza iloscia graczy na serwerze oraz mniejsze lagi :) Zapraszamy !

imetin_logo.png

Opublikowano

Nieeeeeee polecam poprosilem 2 razy o dzialke a Viruss dał mi bana Nie spamuj skurwie..u haha weszłem na 2 nick i tp mnie na jakas polane .

NIE POLECAM NIE POLECAM

Opublikowano

KUba12231 ja ci napewno z takim powodem bana bym nie dał a zresztą swit mi powiedział sam że to on .... Pomyśl troche zanim coś napiszesz

Ps .

@Ref

Opublikowano

Dokładnie i na forum zostaly dodane Poradniki RP . Teraz ten kto nie przestrzega zasad Poradnikow RP dostaje Jaila (Wiezienie) i pisze mu "Odsyłam Do poradnikow RP"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...