Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psy czy koty?

qps666

Pies vs Kot  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest fajniejsze, pies czy kot?

• Pies
      41
    • Kot
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pies , czemu ?? Kocham te pieski , słodkie , miłe... Mój piesek Tosia (właściwie mojej siostry xD ) to mieszaniec , ratlerek i jamniczek , i kocham w nim to , że chociaż ma 2 lata, co w psich jest duuużo , dalej jest skłonna do zabawy ;>

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam to i to,lecz trudno mi wybrać

aczkolwiek psa mam 5 lat,kota 3 dni,oba

kocham tak samo,nieważne co zrobiły i tak bym ich nie oddał.

No cóż,mając kota możecie liczyć na ciągle wskakiwanie na meble,stół i podżeranie jedzenia.

Neutral

1322515801-U450956.png

|Użytkownik|

Opublikowano

Mam psa nie pierwszego i zapewne nie ostatniego

ma już z 8 lat piękny mieszaniec owczarka niemieckiego z "lessi" czy jak to sie pisało ^_^

Kota też miałem równierz dużo zabawy.

Wybrałem kota tak mi sumienie podpowiedziało ale na psa można patrzyc z różnego konta widzenia są małę psy i duże psy

A to co małe jest piękne zagłosowałem na kota.Choć nie ukrywam że malutkie pieski są zaje*iste

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Szkoda że nie ma opcji psy i koty chętnie bym taką wybrał . Lubie psy i koty bo każde z nich ma swoje zalety

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Pies.

Pies przywiązuje się do właściciela, a kot do miejsca.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Kotki fo eva :***** Nie gryzą przynajmniej, jak te jeb... psy. Są takie słitaśnie, te ich pyszczki. Psy są takie ZABUCZAŁE. Nienawidzę psów.

Opublikowano

Kotki fo eva :***** Nie gryzą przynajmniej, jak te jeb... psy. Są takie słitaśnie, te ich pyszczki. Psy są takie ZABUCZAŁE. Nienawidzę psów.

Pies nie gryzie , wszystko zależy od Ciebie jak go wytresujesz i jak masz cos do psów to wypierdalaj kutasie pierdolony zjebie jebany i jeszcze cos powiedz o psie to sie kurwa nie pozbierasz jebany skurwysynie , pierdolona mendo, suko,szmato,cipo

Opublikowano

Up@Jaki pojebany koleś z ciebie.

Zaraz będzie dyskusja jak w metinie gdy się zapytasz body czy mental.

Koty ale nie persy . Psy ale nie szczurki które ledwo co do kostek sięgają . Neutral .

Koty są łatwiejsze w opiece wystarczy że z kuwety posprzątasz , żwirek wymienisz , nakarmisz i masz spokój .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Up@Jaki pojebany koleś z ciebie.

Zaraz będzie dyskusja jak w metinie gdy się zapytasz body czy mental.

Koty ale nie persy . Psy ale nie szczurki które ledwo co do kostek sięgają . Neutral .

Koty są łatwiejsze w opiece wystarczy że z kuwety posprzątasz , żwirek wymienisz , nakarmisz i masz spokój .

Psy są łatwiejsze. Nakarmisz i tyle.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...