Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepszy Sposób niż SponsorPay ( darowe nd )

Benqqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ale wazne ile go pisalem ?

wazne ze pomoglem kilku osoba bo inne tuty byly ale nie byly objasnione tak dobrze jak moj.

I tak nie odpuszcze dalej mysle nad jakims tutem. :)

hehequb.png

..................................................................................................................

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem z aolem po zainstalowaniu wejde w reklame komp sie zacina i trzeba reset

jakis inny sposob na zmiane ip oprocz aola i hide?

­

Opublikowano

czy to dalej działa? bo nie próbowałem od dawna. A miesiąc temu zarobiłem dzięki temu na holke +10 i ancki na wyexpienie joba ;) ( czyli ponad 600nd)

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

aha, to zaraz cisne, już mam Aola i git ;). masz lika

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

wyskoczyło mi tyle reklam co zawsze, dałem free i żadna mi nie działa, co zrobić? kiedyś tak nie było

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

Ten sposób działa również z HideMyIp czyż nie?

EDIT:

Mam problem, a mianowicie: jak zmieniam IP to po zmianie nie mam internetu. Ktoś może mi pomóc?

EDIT2:

Problem rozwiązany! Zrobiłem 2 reklamy, ale żadna nie doszła... Może zrobiłby ktoś jak przykładowo rozwiązać reklamę? Np Taką za 41 nosdolarów ;D

Pozdrawiam

Opublikowano

Może nie bierz tych za więcej bo one czasem nie dochodzą

Tak można HideMyIP jak wolisz

Dziękuje wszystkim za lajki :D

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Jeszcze jedno, zmieniając moje ip na amerykańskie internet cholernie zamula, czytaj strony włączają się z minutę czasami wgl, to przez program hidemyip czy to zależy od mojego komputera?

Opublikowano

Zależy od serwera proxy który wybrałeś. Znam sposób który jest lepszy i szybszy, ale ten jest też dobry. Więc nie będę zamulał forum, gdyż tutaj jest 90% ludzi, którzy tylko pasożytują. I ich średnia wieku nie przekracza 11 lat. Tak wiem... jestem okropny, tak niewiele ludzi starszych gra w tą grę (bo jest za bajkowa, lepiej pograć w Metina) Zachęcam ludzi (nawet młodszych) do tworzenia Tutków, które nie będą zerżnięte z forum Nostejlowego. Młody umysł (7-12 lat) wyłapie więcej tricków, tipów niż starszy. Przecież testerami gier są właśnie ludzie w wieku 12-14 lat! Uhh ale się rozpisałem... nie wiedziałem, że mogę przeskoczyć z serwera proxy do młodszych użytkowników i testerów gier :O

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Hey, wczoraj się coś popierniczyło...

Na SponsorPay wyskakuje tylko:

Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

Nawet po zmianie IP Aol'em i innymi programami..

Na SuperRewards już od dłuższego czasu:

There are currently no items to display

Ponad to na nowym koncie, gdy zmieniam IP na np. Amerykańskie, wyskakują mi oferty z SuperRewards. Gdy kliknę na nie, pisze coś w stylu, że oferta jest nieważna. Na nowym koncie SponsorPay nie działa. Czy wy też tak macie? Wiem, iż aktualnie może nie być ofert, ale dla całego świata??

Próbowałem czyścić cookies, lecz dalej nic. Nawet rozłączałem internet (mam zmienne IP). Dla Holandi, Wielkiej Brytani i USA nic...

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Właśnie też się zastanawiałem nad innym programem, ale nic ciekawego nie znalazłem... Może ktoś obeznany się wypowie? Na początku nie ogarniałem tego i żadnej reklamy mi nie zaliczało, później coś się udało i zarobiłem 80 nd, a teraz znowu nie moge żadnej reklamy dokończyć T.T. Zna ktoś na pewno jakąś która działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...