Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco AP cz AD (ankieta)

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty jak myślisz ? Może inaczej ? - Napisz komentarz !

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Moim zdaniem AD jest lepsze. Niby jak Shaco postawi z 3 paczuszki to już przeciwnikowi zostaje 1/2 hp, ale bulidem AD szybciej zabije: Q->AA->E->AA->AA->KILL. Takie przynajmniej moje zdanie.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ap shaco jest trudno. Chyba że gra z blitzcrankiem <--- (nie pamiętam jak się pisze). Ale jak widać ze buduje się pod ap to nikt nie wchodzi w krzaki więc lepiej ad.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Oddałem głos na AD z racji tego, że nim można 1v1 wygrać bez elementu zaskoczenia. Ale shaco AP ma zajebistego campa. Trzeba poprostu wiedzieć gdzie się ustawić i kille same wpadają. Nawet trynda nie zdąrzy ulti włączyć. :P

@lokuero

Akurat dużo jest takich osób ... Przez jungle nigdy nie chodzisz jak jest shaco ap? Nie potrzebujesz blue czy red buffów? ;>

Opublikowano

Oddałem głos na AD z racji tego, że nim można 1v1 wygrać bez elementu zaskoczenia. Ale shaco AP ma zajebistego campa. Trzeba poprostu wiedzieć gdzie się ustawić i kille same wpadają. Nawet trynda nie zdąrzy ulti włączyć. :P

@lokuero

Akurat dużo jest takich osób ... Przez jungle nigdy nie chodzisz jak jest shaco ap? Nie potrzebujesz blue czy red buffów? ;>

Dobra, zabijesz 2 osoby. Ok, zabijesz nawet 3. Ale oni się odrodzą i zaczną bardziej uważać na krzaki. I wygrają wszystkie team fighty, bo shaco ap będzie siedział w krzakach, więc walka toczyć się będzie 4 na 5.

Opublikowano

Shaco pod AP możesz sobie budować na normalach gdzie ludzie kompletnie nie ogarniają.

Na rankedach już takie coś nie ma prawa bytu. Tam grają osoby mające już jakieś pojęcie o grze i krzaków wtedy unikają jak ognia.

A pozatym jesteś kompletnie useless w trakcie team fightów i z tego powodu Twój team musi grać 4vs5.

@UP:

Mieliśmy to samo na myśli : P

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Shaco AD jest koxowaty. Jak ma youmuu i infinity rowala wszystko co się rusza . Ja z full buildem walilem z hitów po 1k z krytem

Opublikowano

Oczywiście na rankedach nie ma szans coś takiego, ale na normalach można się trochę pobawić, bo nawet jeżeli ktoś już padnie w tych krzakach to się może zapomnieć i wejdzie tam 2 raz ;]

Opublikowano

Wg mnie AP tylko wtedy trzeba nim umiec grac, postawi pacynki ktore zjada duzo HP potem uzyje ulti na zmylke i dobije z niewidzialnosci ostatnio gral z nami taki ogar i staty 19/3

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Stanowczo AD... AP jest useless w late, chyba, że dużo walk w krzakach czy coś :> chyba, że ktoś seryjnie ogarnia to może coś tam zdziała, ale dla przeciętnego gracza AD:)

Gold Member

nvm

Opublikowano

AP nie jest uselles, jesli ustawia trapy na lane, tam gdzie ida miniony, ja korzystam z tricku Q za plecy przeciwnika stawiam trapa, rzucam nożyk I przeciwnik nie ma jak cofnąc, ktos z teemu bije go z przodu, i fragi leca...

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

ja tam gralem z 20razy ap raz nawet caly vs team zrobilem w bamuko :P

Powiem wam tą historie

Wiec tak wzialem smite poszedlem na blue buffa u gory po prawo .

Wiec tak w krzaczkach postawilem z 7jax-ów i caly vs team podszeld i all padli za free 3 ich było wiec triple na 1lv:P

ale ogolnie ad jest lepszy bo ap musi sie chowac takie moje zdanie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wole AP, jakiś czas temu kupiłem sobie Shaco, od tego czasu cały czas grałem pod AP. Ma duży DMG z pacynek, sztyleciku i z ulti. I nie jest tak że w TF nic nie robi, jeżeli jest TF to robi ulti idzie nim w środek stawia pacynkę i dobija sztyletem. Dla mnie lepszy AP.

Ja kręciłem nim gości jak chcę. :P

Opublikowano

Wole AP, jakiś czas temu kupiłem sobie Shaco, od tego czasu cały czas grałem pod AP. Ma duży DMG z pacynek, sztyleciku i z ulti. I nie jest tak że w TF nic nie robi, jeżeli jest TF to robi ulti idzie nim w środek stawia pacynkę i dobija sztyletem. Dla mnie lepszy AP.

Ja kręciłem nim gości jak chcę. :P

To tylko zależy od tego czy ktoś ogarnia czy nie :) Jak ktoś ogarnia to i będzie ciskał AP Tryndą:D (nie no żart) ale shaco jest taki, że można i AP i AD, a ja mimo wszystko preferuję ad :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...